Overzicht najaarscompetitie Volharding JO13-2G

Gepubliceerd op 11 december 2017

Tot dusver hebben we 34 trainingen achter de rug die prima bezocht werden. Toch zijn er wat momentjes geweest  dat niet elke speler goed bezig was. Maar na toch wel wat stevige gesprekjes loopt het nu beduidend beter.

We speelden tot nu toe:

 • 3 bekerwedstrijden,met 2 keer dikke winst een kleine nederlaag. Jammer dat in een poule van 4 alleen de nr.1 overgaat naar de volgende ronde.
 • slechts1oefenpotje tegen Olympia'18 JO12-1.  4-1 winst
 • 8 competitiewedstrijden met een wisselend resultaat

Competitiewedstrijden

 1. De eerste match tegen een sterk voor de dag komend Sporting ST werd ongelukkig met 0-1 verloren.
 2. De tweede wedstrijd thuis tegen FCV Venlo speelden we de Limburgers helemaal dol, met als resultaat een 6-0 overwinning.
 3. In Tegelen tegen Irene speelden we de beste wedstrijd van dit seizoen. Een 1-0 achterstand werd na rust omgebogen in een 1-5 overwinning.
 4. Tegen SVOC'01 deelden we de punten. Eindstand 1-1
 5. Uit in Maasbree tegen MVC'19 kregen we een lesje in doeltreffendheid. De ruststand was 4-0 in het voordeel van de thuisclub. Na de pauze waren de rollen omgedraaid en kwamen we zelfs terug tot 4-3, wat net niet genoeg was.
 6. De 6e wedstrijd tegen koploper Sparta'18  had iedereen pap in de benen en kregen we met maar liefst 0-5 een flink pak slaag.
 7. Tegen Oostrum D1 viel er wat goed te maken en daar slaagde het team prima in en werd een zwaarbevochten overwinning behaald.
 8. De 8e en denk ik, tevens laatste wedstrijd dit jaar (de wedstrijd tegen Hegelsom werd afgelast en word denk ik niet meer gespeeld ) uit tegen DEV Arcen leverde een prima wedstrijd op. De thuisclub trok echter net weer aan het langste eind.

Hierdoor zijn we op een 5e plaats geëindigd van  de 10 ploegen met 10 punten uit 8 wedstrijden.

Doelsaldo: 17 voor en 17 tegen

Doelpuntenmakers:

Naam Competitie Beker Oefen
Tijn 5 3  
Jay-Jay 1 6  
Ruben 5 1 2
Sem 2 5  
Stan   3 1
Kasper 1 1 1
Milan   1  
Gijs   3  
Hein 1    
Gastspelers      
Daan Bouten 2    
Finn de Bruijn 2    

 

Totaal dus 46 doelpunten voor en 21 tegen 

Verder bestaat ons team uit:

Keepers Max en Dirk, Sam, Mike en niet te vergeten Lynn. Lynn staat dusver in het klassement 'voetballer van het jaar' op de eerste plek.

In de winterstop word er hopelijk nog in de zaal gespeeld en de eerste training van het nieuwe jaar staat weer op het progamma op maandag 22 januari..

Ook hoop ik dat ik ook in de tweede helft van de competitie weer een beroep kan doen op mijn assistenten Dennis, Ronald en Luc.

Iedereen alvast heel fijne feestdagen en een voorspoedig 2018!!!

« ga terug

Instagram

Fout: API koppeling ontbreekt

Tweets

Volg Volharding