Ooostrum JO13-1 - Volharding JO13-2G 3-0

Gepubliceerd op 14 april 2018

Het was deze week, de week van de come backs!!

Teams die terugkwamen uit verloren posities, waardoor we getuige waren van spectaculaire wedstrijden, om je vingers bij af te likken....

Ook afgelopen woensdag kwamen onze mannen na een vroege achterstand, meer dan uitstekend in de wedstrijd. Vandaag moesten we al vroeg uit de veren om de uitwedstrijd te gaan spelen in en tegen Oostrum JO13-1.

Het saldo van onze directe tegenstander was, voor de wedstrijd: 4 wedstrijden gespeeld, 2 x verloren, 2 x winst, 11 doelpunten voor en 10 doelpunten tegen.

Volharding: 4 wedstrijden gespeeld, 2 x verloren, 2 x winst, 12 doelpunten voor en 11 doelpunten tegen.

De verwachting was dus dat we alles uit de kast gingen halen om het leven te maken van onze trouwens geweldig sportieve en technisch hoogstaande voetballende tegenpartij.

Na een veel te korte warmingup, in mijn ogen de start van een goede wedstrijd, blies de prima fluitende scheids voor de eerste keer. Meteen was duidelijk dat meer dan de helft niet met hun hoofd bij de wedstrijd waren. Binnen 10 minuten keken we tegen een 2-0 achterstand aan. En meteen smeekten weer spelers ome een wissel omdat ze last hadden van diarree of iets anders onbenulligs.

In de pauze werd geprobeerd om de jongens duidelijk te maken date we op deze manier niet verder konden, maar die boodschap kwam niet bij iedereen over.

Toch creëerden we  ondanks dat de opstelling op verschillende plekken gewijzigd was kans op kans. Echter de keeper van Oostrum was een obstakel dat niet te omzeilen was. In een alles of niets situatie werden onze verdedigers in het laatste gedeelte van de wedstrijd mee naar voren gestuurd, maar ook dat mocht niet baten. In de laatste minuut werd het zelfs nog 3-0 voor de thuisclub, wat tevens ook de eindstand was.

« ga terug

Instagram

Tweets

Volg Volharding