Ook Marvin Chirino verlengt bij Volharding

Gepubliceerd op 04 december 2019

VIERLINGSBEEK – Na hoofdtrainer Johan Vullings heeft Volharding afgelopen maandag ook het contract met assistent-trainer Marvin Chirino verlengd. De 37-jarige oefenmeester uit Boxmeer heeft nu tot halverwege 2021 de reserves van de voetbalclub uit Vierlingsbeek onder zijn hoede.

Marvin Chirino op archiefbeeld in actie als speler van Volharding 1

Chirino is aan zijn eerste seizoen als zelfstandig trainer bezig. Met Volharding 2 bekleedt hij momenteel na tien wedstrijden in de reserve hoofdklasse de negende plek op de ranglijst. Er werd viermaal gewonnen en zesmaal verloren.

Marvin Chirino meldde zich in het seizoen 2010-2011 als speler bij Volharding en bleef de club tot op de dag van vandaag trouw. Net als hoofdcoach Johan Vullings, is Chirino inmiddels een echte Volharding-man geworden. Iemand die zorgt voor continuïteit binnen de vereniging. Hij speelde vier seizoenen in de hoofdmacht van Volharding. Daarna was hij vier seizoenen assistent-trainer, drie jaar onder Sjoerd van der Coelen en vorig jaar onder Johan Vullings. En dit jaar dus voor het eerst op eigen benen als hoofdverantwoordelijke van de roodwitte reserves.