Nino Janssen volgend seizoen trainer JO15-1

Gepubliceerd op 01 mei 2018

Nino Janssen volgt volgend seizoen Nick Joosten op als trainer van Volharding JO15-1. Nick heeft begin maart te kennen gegeven volgend jaar zijn werkzaamheden als jeugdtrainer niet te kunnen combineren met zijn werk, een nieuwe opleiding en het zelf voetballen.

We zijn erg blij met Nino weer een jonge, ambitieuze trainer te mogen verwelkomen. Nino is voor de meesten geen onbekende. Hij doorliep als speler alle standaard jeudteams en wist dit jaar als eerstejaars senior direct een basisplaats in ons eerste team te veroveren. Ook heeft Nino in het verleden als jeugdtrainer de nodige ervaring opgedaan, o.a. assistent bij Henk Sijmons (JO11-1) en dit jaar bij Rik Geurts (JO13-1). Nino zal volgend seizoen geassisteerd worden door Jens Achten, ook geen onbekende binnen onze vereniging. Vanwege het vertrek van Hans Verheijen naar Volharding JO17-1 zijn we nog op zoek naar een aanvulling van de technisch staf. We hebben echter alle vertrouwen dat dit voor het begin van het seizoen ingevuld zal zijn.

Alle overige trainers van onze standaard teams hadden begin van dit jaar reeds te kennen gegeven ook volgend jaar verder te gaan.  De bezetting van alle overige jeugdteams zal de komende weken in combinatie met de indeling van volgend seizoen duidelijk worden. De coordinatoren zijn met dit proces gestart en zullen hier bij de betrokkenen op terugkomen. Mochten jullie nog vragen hebben dan horen wij dat graag.

 Ron van Daal

Voorzitter jeugdcommissie

« ga terug

Tweets

  • @rkvvvolharding Voor Volharding 1, zoeken we een tegenstander voor 14e, 16e of 18e januari in Vierlingsbeek op kunstgras.
  • @rkvvvolharding RT @dgsportmaasland: De Klijn zorgt voor stunt Volharding tegen ZSV https://t.co/tM4UZlGjyt
  • @rkvvvolharding Volharding wint met 1-0 van @ZSVZeilberg !
  • @rkvvvolharding RT @ZSVZeilberg: 71' Een ZSV aanval wordt onderbroken door een niet bestrafte overtreding op Thijs Meulendijks en uit de tegenstoot scoort…

Volg Volharding