Nieuws van de Sponsorcommissie

Gepubliceerd op 03 december 2019

Sport lavit is meer dan 20 jaar subkledingsponsor geweest van Volharding 1.
Dit seizoen 2019/2020 heeft Sport Lavit besloten om te stoppen als subkledingsponsor.
Gelukkig blijft Sport lavit nog wel verbonden aan Volharding als bordsponsor.
We willen Sport Lavit en in het bijzonder Herman Evers hartelijk bedanken voor de geweldige financiële ondersteuning al die jaren aan Volharding als subkledingsponsor.

Havens Diervoeders is al vanaf 2001 verbonden als Hoofdsponsor  van Volharding.
Na het wegvallen van subkledingsponsor Sport lavit heeft Havens Diervoeders besloten om dit “hiaat” in te vullen waardoor Volharding 1 nu volledig gesponsord  gaat worden door Havens Diervoeders.
Afgelopen zondag is de nieuwe kleding hiervoor officieel overhandigd.
Tevens is het bestaande contract opengebroken en een nieuwe overeenkomst gesloten voor een periode van 5  jaar.
We willen Havens Diervoeders bedanken voor het vertrouwen en de prettige samenwerking.

Volharding 1 in de nieuwe tenues van Hoofdsponsor Havens Diervoeders.
Rechts op de foto Han Kaanen en Joris Kaanen van Havens Diervoeders.

Met van Neerven Sport 2000 hebben we een nieuwe sponsorovereenkomst gesloten voor de komende 6 jaar voor de afname van kleding en materialen.

Daarnaast hebben we dit seizoen 2019/2020 een aantal teams met behulp van sponsoren van nieuwe kleding en voetbaltassen kunnen voorzien.

Volharding 3, nieuwe trainingspakken en voetbaltassen door Bardoel Tuin en Bestrating, Harm Martens Autobedrijf en Peter Cox Consultancy.
Volharding 4, nieuwe kleding door Gerrits Machinaal Timmerbedrijf.
Volharding JO19-1, nieuwe trainingspakken door Driessen Architectuur Venray.
Volharding JO15-2, nieuwe kleding door Restaurant de Vier Linden .
Kleding jeugdspeler van de week door Jolmer Langen Hoefsmederij.

Ook op het gebied van sponsoring reclameborden en wedstrijdballen zijn er nieuwe ontwikkelingen.
Supermarkt Plus Verbeeten gaat de sponsoring per 1-1-2020 uitbreiden door de reclameborden voor de tribune geheel af te nemen.
Nieuwe sponsoren voor de wedstrijdbal zijn Perron 22 en Teun Nabuurs omgevingsonderhoud.
Als nieuwe Stersponsor is VTS Boxmeer toegevoegd.
We zijn verheugd met nieuwe sponsoren voor een reclamebord langs het hoofdveld:
Qwezz Venray
VTS Boxmeer
Globemilk Boxmeer
HTB Accountants & adviseurs St. Anthonis
Albert Heijn Supermarkt Boxmeer

Namens bestuur en de sponsorcommissie willen we alle sponsoren bedanken voor de financiële ondersteuning.
We hopen op een lange intensieve samenwerking.

Maar dat wil niet zeggen dat er geen mogelijkheden meer zijn voor sponsoring aan Volharding.
Bent u als bedrijf geïnteresseerd of zijn er leden die in hun netwerk nog bedrijven kennen die interesse hebben?
Laat het dan weten en neem met ons contact op.

Sponsorcommissie
Wiel Franssen