Nieuwjaarsreceptie met jubilarissen en erelid

Gepubliceerd op 07 januari 2019

Op zaterdag 5 januari heeft de jaarlijkse nieuwejaarsreceptie plaatsgevonden in onze kantine. Dit jaar in samenwerking met Korfbalvereniging DES. De goed bezochte nieuwjaarreceptie werd op deze middag voor het eerst toegesproken door onze nieuwe voorzitter Roel Gerrits.

Nadat we met een glas champagne een toast hadden uitgebracht, om wederom een succesvol en sportief jaar in te gaan werden aansluitend de jubilarissen binnen onze vereniging in het zonnetje gezet.

Wiel Franssen nam namens het bestuur als eerste het woord. Hij bracht als eerste een dankwoord uit aan Harry Kaanen. Harry is 60 jaar lid van Volharding. Maar wegens zijn gezondheidstoestand was hij niet in staat om op de receptie aanwezig zijn. Toch mocht hij van alle aanwezigen het applaus ontvangen, welke het bestuur bij Harry zal overbrengen.

Als eerste werd dan Petro van Bergen door Wiel toegesproken voor zijn 25-jarig lidmaatschap. Vervolgens werden René Derkx en Harm van Rhee gehuldigd voor hun 40 jarig lidmaatschap van onze vereniging. Natuurlijk gepaard met lovende woorden van Ron en Wiel.

Dit jaar mochten we niemand minder dan Jan Nabuurs huldigen met zijn 50-jarig jubileum. Jan werd toegesproken door Roel en Ron, met eigenlijk maar een conclusie, Mister Volharding is 50 jaar lid van Volharding. Natuurlijk -zoals wij Jan kennen- sloot hij zelf met een eigen toespraak zijn huldiging af.

Als laatste en niet als minste werd onze afgetreden voorzitter Frans Kersten nog toegesproken en bedankt voor zijn 11 jaren in functie als voorzitter van Volharding. Met een onverwachte verrassing waarbij Frans werd bemoemd tot Erelid van Volharding. Natuurlijk mocht Frans daarna -net als de jubilarissen- de felicitaties in ontvangst nemen.

Namens het bestuur van Volharding willen wij Frans en de jubilarissen nogmaals feliciteren.

• @rkvvvolharding RT @DominiquePichel: Eerste zege voor @rkvvvolharding in vier duels: 2-0 tegen een armetierig Venhorst. #volven #dg
  • @rkvvvolharding Volharding wint met 2-0 van Venhorst
  • @rkvvvolharding RT @roberthesen91: Voorlopig geen vuiltje aan de lucht voor @rkvvvolharding. Ploeg staat bij rust met 2-0 voor tegen Venhorst #vierlingsbeeā€¦
  • @rkvvvolharding RT @DominiquePichel: Tweede helft @rkvvvolharding tegen Venhorst begonnen. Stand 2-0. #volven #dg