NIEUW!! ZUIL VOOR DE WEDSTRIJDBAL

Gepubliceerd op 01 oktober 2019

Bij het begin van de competie -de eerste thuiswedstrijd van Volharding tegen Helvoirt- werd de zuil voor de wedsrijdbal onthult.
De zuil is gemaakt door Ben Beurskens en Silke Wouters, beide leerlingen bij Gilde Opleidngen in Venlo. Het zijn 2e jaars leerlingen niveau 3 bij Creatie & Design / afd. Hout & Meubel.
De zuil is mede tot stand gekomen door de vakdocenten Ron Verburgt en Peter Schoofs.
We kennen Peter Schoofs van Perron 22 - Bed & Breakfast, ook de balsponsor van de eerste thuiswedstrijd van Volharding 1.

• @rkvvvolharding RT @DominiquePichel: Eerste zege voor @rkvvvolharding in vier duels: 2-0 tegen een armetierig Venhorst. #volven #dg
  • @rkvvvolharding Volharding wint met 2-0 van Venhorst
  • @rkvvvolharding RT @roberthesen91: Voorlopig geen vuiltje aan de lucht voor @rkvvvolharding. Ploeg staat bij rust met 2-0 voor tegen Venhorst #vierlingsbeeā€¦
  • @rkvvvolharding RT @DominiquePichel: Tweede helft @rkvvvolharding tegen Venhorst begonnen. Stand 2-0. #volven #dg