MVC'19 JO13-2 - Volharding JO13-2G 5 - 3

Gepubliceerd op 04 november 2017

De afgelopen week  waaide er een echte griep-tsunami over Vierlingsbeek en omstreken met gevolg dat er verschillende spelers nogal 'witjes' in het kleedlokaal zaten voor aanvang van de wedstrijd vandaag. Door al het hoesten en blaffen leek het wel alsof we in een hondenkennel zaten.... Toch moesten er elf spelers het veld op worden gestuurd,die hopelijk wel fit bevonden waren door de Medische Staf.

Na het doordeweekse gestuntel van de Nederlandse (top) clubs in de Europese competities stonden er twee teams op het veld die gelukkig niet volgepropt   waren met taktische opdrachten, maar puur op gevoel aan de wedstrijd begonnen. Natuurlijk zijn de belangen groter bij de grote jongens omdat er veel eurootjes op het spel staan. Iets waarmee onze jongens hopelijk nog niet mee bezig zijn......

Tegenstander M.V.C.(wat een fantastisch sportpark trouwens ) had tot nu toe 3 punten minder verzameld als wij en was zeker in de eerste helft veruit de bovenliggende partij. Door niet voldoende ingrijpen van het machteloze Volharding was de ruststand 3-0 wat niet eens geflatteerd was.

In de pauze werd de opstelling grondig veranderd  maar pas na de 4-0 schrok het team wakker. Dit resulteerde in 2 werelddoelpunten van de verder onzichtbare Ruben. Door een slordigheidje achterin werd het 5-2, maar onze beste man vandaag (Hein ) bekroonde zijn uitstekende wedstrijd met een prima doelpunt 5 minuten voor tijd. Helaas was de tijd tekort om nog dichterbij te komen,zodat de eindstand 5-3 op het scorebord stond na 60 minuten.

Jammer dat in mijn ogen alleen Hein, Milan en Lynn hun niveau haalden ,waar de rest van het team niet kon VLAMMEN vandaag. Hierdoor zijn we gezakt naar de 4e plek op de ranglijst.. As. woensdag spelen we een oefenwedstrijd tegen Olympia J012-1 en aankomende zaterdag wacht de topper tegen koploper Sparta'18.

Werk aan de winkel dus voor de trainers deze week om het team weer klaar te stomen voor de volgende opdracht..

tot dan...

« ga terug

Instagram

Fout: API koppeling ontbreekt

Tweets

Volg Volharding