Montagnards JO13-2 - Volharding JO13-2

Gepubliceerd op 22 april 2017

Ruststand: 0-2 Eindstand: 0-3

Vandaag speelden we met ons team de uitwedstrijd op het heerlijke sportpark in Nieuw Bergen tegen Montagnards. We werden op een sportieve manier ontvangen, ging dat maar altijd zo...

Na de wekelijkse 'peptalk' die de jongens prima oppikken begonnen onze mannen supergemotiveerd aan de wedstrijd. Vanaf minuut 1 lieten onze mannen er geen gras over groeien over wie er vandaag de baas was.  Zowel verdedigend als aanvallend werd er met hart en ziel gestreden voor elke meter.

Wat een super teamprestatie vandaag. De een na andere kans werd gecreëerd en ook de verdediging stond als een huis! Geweldig om te zien, niemand ging  voor eigen succes maar iedereen speelde echt in dienst van het elftal. Barcelona heeft Messi, maar wij hebben Maikel die al het hele seizoen in een bloedvorm verkeerd en ook vandaag zijn stempel drukte op de wedstrijd met een glaszuivere hattrick!

Net als afgelopen seizoen werden onze kanjers beloond met een heerlijk limburgs frietje na de wedstrijd. Heerlijk…

Aankomende week zijn we vrij en daarna staan er nog twee wedstrijden op het progamma: eerst thuis tegen JVC Cuijk  en daarna uit tegen Vitesse'08, kampioenskandidaat nummer 1.

Ik baal nu al dat ik na dit seizoen afscheid moet nemen van verschilllende spelers. Ze gaan over naar de C jeugd of naar de D1.

Trouwens vandaag misten we een van onze trouwste supporters: Henriette, moeder van Jay-Jay, moest deze week een dubbele salto op het skateboard van haar zoontjes bekopen met een dubbele beenbreuk. Wij wensen haar natuurlijk heel veel beterschap.

Tot de volgende keer maar weer, zo dadelijk moet ik in Beek weer een belangrijke westrijd fluiten (zonder video technologie) Daarna volgt de ontknoping van de eredivisie op groot scherm. Wie word er kampioen?

De 3e helft duurde gisteren ouderwets lang en heb ik de gehele terug weg naar Sambeek zitten zingen op de fiets: 'Tis stil aan de overkant, tis stil aan de overkant' enz enz.

Doei…

« ga terug

Instagram

Fout: API koppeling ontbreekt

Tweets

Volg Volharding