MilheezeJ015-1 vs .VolhardingJO15-2

Gepubliceerd op 18 mei 2019

Vandaag 18 mei stond de laatste uitwedstrijd van dit seizoen op het progamma. Nadat onze chauffeurs de TomTom hadden ingeschakeld kon de reis beginnen naar Milheeze waar ondergetekende  30 jaar geleden een hattrick scoorde iets om natuurlijk nooit te vergeten.

Bij winst konden we ons handhaven in de top van de ranglijst maar bij verlies was de kans aanwezig dat we toch wel een paar plaatsen gingen zakken. De opdracht was dus duidelijk voor spelers +technische staf. Zonder superlatieven te gebruiken, speelde ons team vandaag veruit de beste wedstrijd van dit seizoen tot dusver. Zonder Maikel die naar Zandvoort was om Max Verstappen te bewonderen ,kwamen 2 talenten uit de JO13-1 ons team versterken. Wat een genot was het om Teun en Rick met zoveel spelvreugde te zien spelen en zich ook meteen moeiteloos aanpasten aan het moordende tempo van deze middag.

In de 7e minuut gaf Toon de bal mee aan Jip die de 0-1 op het scorebord bracht. Toch kwam de thuisclub op gelijke hoogte in de 25e minuut door de spits die de verder foutloos keepende Stijn kansloos liet door een pegel in de kruising. Uit een ingestudeerde corner van Ruben liep Tijn de 1-2 binnen en even later was het de niet te stuiten Toon die zorgde voor de 1-3 ruststand..

Door wat pijntjes hier en daar moest toch weer de opstelling iets worden omgezet met gevolg dat sommige spelers een beetje zoekende waren "'waar moet ik staan'''' kwam Milheeze toch weer dichterbij door de 2-3 te scoren. Daarna gingen alle remmen los en wederom Toon die na een solo van Rick de 2-4 binnen schoot. 4 minuten later gaf Tijn een spijtende pass op Teun die alleen voor de keeper de bal in de kruising stiftte. De  2-6 was voor Teun na een assist van Rick . De 2-7 werd gescoord door Rik die een vrije trap vanaf 36 meter in de kruising knalde. Ook Kasper deed een duit in het zakje door de 2-8 te scoren en door Ruben die alleen voor de keeper geen foutje maakte en tenslotte Teun die dus een hattrick scoorde werd de eindstand bepaald op 2-10.!!!!

Niet te vergeten vandaag trouwens dat ook onze verdedigers Sam, Mike .Hein  en ook Stan een dikke voldoende scoorden . As zaterdag staat alweer de laatste wedstrijd van dit seizoen op het progamma,, thuis tegen Melderslooooo JO15-1.

Bij eventuele winst komen we zelfs op een 3e plek op de ranglijst . Hopelijk is er van elke speler, mama, papa, opa, oma etc  aanwezig om na de match de boys te trakteren op een hapje en een drankje..

Toch zal er wel een traantje vloeien bij de trainer die na dit seizoen afscheid neemt van de groep en zijn geluk gaat beproeven bij de jeugd onder 13.

Tot volgende week..

• @rkvvvolharding RT @RKSVvolkel: @RKSVvolkel wint van @rkvvvolharding met 2-1. Terechte overwinning en de eerste 3 punter in de 2e klasse. #VOLVOL
  • @rkvvvolharding RT @RKSVvolkel: 88. Bart Teeuwen zet @RKSVvolkel op een terechte 2-1 voorsprong. #VOLVOL
  • @rkvvvolharding RT @RKSVvolkel: Ruststand 1-1 in een aantrekkelijk duel in Volkel. Kan nog 2 kanten op. #VOLVOL