Mike van Vlodrop nieuwe trainer Volharding VR1

Gepubliceerd op 11 mei 2018

Na vele jaren het trainersgezicht van Volharding te zijn geweest gaat Erwin van Abel Volharding VR1 verruilen voor Bavos VR1. 7 jaren stond hij aan het roer van VR1 waarmee hij een zeer goede en stabiele basis heeft gevormd en niet zonder succes. Weliswaar is een kampioenschap uitgebleven, maar is VR1 uitgegroeid van een middenmoter in de 5e klasse via promotie naar een topper in de 4e klasse. De spannendste dagen zitten er nu aan te komen (zie ander artikel op de website) ivm titelstrijd in de 4e klasse.

Mike van Vlodrop is de nieuwe coach van Volharding VR1 met ingang van het seizoen ‘18-‘19. Mike zal neemt dus het stokje over van Erwin van Abel.  Mike heeft veel ervaring in het coachen van voetbalteams en specifiek dameselftallen. Op zijn palmares staan clubs als Heumen, Trekvogels en HBV. Met HBV werd hij in zijn eerste seizoen kampioen en KNVB bekerwinnaar.  Momenteel maakt hij het seizoen af bij HBV, waarmee hij Volharding 2x is tegengekomen in de competitie.

Mike is getrouwd, heeft 2 kinderen en is woonachtig in Heumen.

Volharding VR3

Haijo Leeuwis is al enige jaren actief als trainer/ coach bij Vr3. Hij zal komend seizoen geassisteerd worden door een oudgediende Gert-Jan de Wijse. Samen zullen zij de trainingen en coaching van VR3 verzorgen.

We heten Mike en Gert-Jan  van harte welkom bij Volharding en we wensen Erwin veel succes bij Bavos.

 

« ga terug

Instagram

Tweets

Volg Volharding