Kwiek Venlo JO15-1- Volharding JO15-2

Gepubliceerd op 03 november 2018

Afgelopen zaterdag 3 november stond er weer een uitwedstrijd op het programma richting het zuiden. Tegenstander dit keer: Kwiek Venlo JO15-1. Met maar liefst 15 spelers (wat een luxe) leek het alsof we mogelijkheden genoeg hadden.  Maar hierbij moet wel aangetekend worden, dat van ons team Stan nog geen hele wedstrijd mag spelen en in de warming up meteen al afhaakte. Mike en Kasper zijn wel op de weg terug maar nog steeds niet 100% fit. Doordat onze JO15-1 geen wedstrijd had sloten er 3 spelers aan bij ons team. Tom, Jasper en Finn. Deze mannen kwamen ook terug van langslepende blessures en misten duidelijk nog wat wedstrijdgevoel. Ook zijn er wekelijks spelers afwezig door andere oorzaken, zodat het iedere keer weer puzzelen is om 11 spelers op het veld te krijgen.

Tot dusver zijn van de 4 wedstrijden die we gespeeld hebben, de tegenstanders duidelijk 1 of zelf 2 maatjes te groot. De gemoedstoestand van spelers en trainers wordt er mede hierdoor niet beter van en is er steeds meer irritatie te zien. Ook bij de coach die paar keer flink uit zijn vel sprong en in de pauze zijn assistent de opdracht meegaf om de boel te repareren.

Oeps, ik vergeet de eerste helft. We waren zeker niet de mindere, maar bij de 1-0 werd het vlagsignaal genegeerd van onze "grens" en de 2-0 viel uit een overigens terecht gegeven penalty.

Na de peptalk van Michel in de pauze, was er in de 2e helft wel iets meer inzet te bespeuren, maar het spelpeil daalde zienderogen. Omdat onze keeper Stijn als een van de weinigen wel een voldoende scoorde, bleef de schade vooralsnog beperkt. Ondanks wat plaagstootjes kwamen we zelf maar zelden in de buurt van het doel van de tegenpartij en in een alles of niets spelletje in het laatste gedeelte werd er door de thuisclub nog 2 maal gescoord zodat de 4-0 eindstand op het scorebord verscheen.

Laten we deze wedstrijd maar KWIEK vergeten .

Toch gaan we ook deze week als team proberen door fanatiek te trainen ,de koppies weer dezelfde kant op te krijgen..

Volgende week zaterdag spelen we thuis tegen Melderslo JO15-1.

Door de matige resultaten van ons team is besloten om geen entree te heffen..