Kick-off Volharding en PLUS Verbeeten Clubfund actie!

Gepubliceerd op 16 november 2018

Op 16 november is de succesvolle aftrap van de unieke PLUS Verbeeten ClubFund-actie die Volharding samen met PLUS Verbeeten op heeft gezet. Alle deelnemende Volharding-leden ontvangen een eigen unieke actiefolder waarmee men eenvoudig de eigen FANshop kan openen.

Bovendien kan men ook heel makkelijk familie, vrienden en bekenden uitnodigen een bezoekje te brengen aan de FANshop én te gaan sparen voor FANartikelen. Voor zichzelf of voor het lid.

Pak dus je eigen actiefolder en open hem snel. Nodig hier ook nog wat familie en vrienden uit voor je FANshop en zorg zo dat ze ook voor jouw fanartikelen gaan sparen bij PLUS Verbeeten.  Dat is niet alleen leuk voor jou maar ook goed voor onze clubkas!

Want 1 ding moge duidelijk zijn…vanaf nu gaan we allemaal sparen voor gratis FANartikelen bij PLUS Verbeeten  Je eigen spelersfoto op artikelen als muismat, broodtrommel of badslippers…dat wil toch iedereen.

Je spaart bovendien niet alleen voor jezelf maar ook voor de Clubkas. Want van iedere bestelling ontvangt Volharding een heel mooi gedeelte direct in de clubkas. Als dat geen mooi 1-2’tje is!

Gepubliceerd op 16 november 2018