Kampioenskraker Volharding Vrouwen 1

Gepubliceerd op 13 mei 2018

Op Hemelvaartsdag hebben we tegen Mierlo Hout een zwaar bevochten gelijkspel uit het vuur kunnen slepen; in een niet hoogstaande wedstrijd maar wel een met heel veel inzet van beide kanten was de 1-1  een terechte uitslag.

Vandaag hebben we een heel ruime overwinning behaald tegen Sparta Beek en Donk; 7-0. Het voetbal was aanzienlijk beter dan met Hemelvaartsdag en de doelpunten werden gescoord na een aantal goed lopende aanvallen. Helaas kon Sparta niet in zijn allersterkste opstelling verschijnen, waardoor de tegenstand minder was dan we vooraf hadden ingeschat. Evengoed verdienen de meiden de complimenten dat het combinatievoetbal weer volop aanwezig was. En dat hadden we op Hemelvaartsdag helaas niet in huis. Met die 4 punten uit deze twee wedstrijden staan we nu op 2 punten van de koploper Constantia uit Wanroy. 

En aanstaande zondag (20 mei) staat de kraker Volharding – Constantia op het programma. In deze wedstrijd wordt het kampioenschap beslist. Wij moeten deze wedstrijd winnen om de kop over te nemen om die positie in de laatste twee wedstrijden dan vast te houden. Als Constantia wint zijn zij zondag al kampioen. Bij een gelijkspel kan Constantia in hun laatste wedstrijd het kampioenschap binnenhalen. Kortom, een kampioenskraker van jewelste.

Wij verwachten dat Constantia veel publiek mee zal nemen en wij hopen ook dat er veel Volharding-publiek zal zijn, zodat de ambiance kampioenswaardig is; aanvang wedstrijd 12 uur op sportpark Soetendaal.

Wij rekenen op een mooie, spannende, sportieve wedstrijd waarbij het aan inzet zeker niet zal ontbreken.

Moge de beste de titelstrijd winnen!

Speelsters en begeleiding Volharding vrouwen 1.

« ga terug

Instagram

Fout: API koppeling ontbreekt

Tweets

Volg Volharding