Jubilarissen 2018

Gepubliceerd op 07 januari 2018

Op de nieuwjaarsreceptie op 6 januari in onze kantine zijn onze jubilarissen gehuldigd. Dit jaar waren er 12 leden op de nieuwjaarsreceptie die gehuldigd werden voor jarenlange lidmaatschap.

Als eerste werd Toon Lenkens  gehuldigd voor zijn 70-jarig lidmaatschap, Wiel Franssen sprak Toon toe en memoreerde zijn jarenlange inzet voor Volharding en dat hij vandaag de dag nog altijd betrokken is bij het veteranen-elftal. Namens dit veteranen-elftal werd aan Toon een kado overhandigd door Marc Oudenhoven.

Daarna was het de beurt aan de twee 50-jarig jubilarissen, Geert Franssen en Martien Martens. Ook zij werden deze middag in het zonnetje gezet. Wiel had voor zijn broer Geert, de lovende woorden en Martien werd toegesproken door voorzitter Frans Kersten.

Verder worden deze middag de drie 40-jarige jubilarissen - Jaco Nabuurs, Mark Nabuurs en Paul Deenen - in het zonnetje gezet door bestuurslid Ron van Daal.

Ook werden deze middag nog de 25-jarig jubilarissen gehuldigd. Frank Reijnders, Sander Oudenhoven, Roel Zwartjens, Bart Willems, Jorrit Eggenhuizen en Leon Schaeffers werden als laatste op de nieuwjaarsreceptie gehuldigd.

Alle jubilarissen kregen deze middag een jubieumspeld opgespeld voor hun jare lange inzet voor Volharding.

« ga terug

Instagram

Fout: API koppeling ontbreekt

Tweets

Volg Volharding