Joep Beurskens bezorgt Volharding verrassende derbyzege bij Venray

Gepubliceerd op 01 oktober 2016

VENRAY | Volharding heeft ook weten te imponeren in de tweede derby van het seizoen. Waar eerder op karakter een punt werd gepakt bij buurman SSS'18 (2-2), rekende de ploeg van coach Sjoerd van der Coelen vanavond overtuigend af met SV Venray: 1-3. Joep Beurskens was met twee treffers de gevierde man aan Vierlingsbeekse zijde.

De pas 18-jarige middenvelder profiteerde tweemaal van wanorde bij de thuisploeg. Na een half uur tikte hij binnen (0-1) en direct na de rust verschalkte hij doelman Dirk van Enckevort opnieuw van dichtbij: 0-2. Venray kwam nog terug via invaller Burak Tastan, maar Volharding behield echter de controle en na een dik uur bracht Wouter Evers de Limburgers de genadeklap toe door de 3-1 tegen de netten te koppen. In het restant liet Volharding de bal veelal aan Venray, maar in de problemen kwamen de gasten niet meer, zodat de Vierlingsbeekse formatie voor het eerst in lange tijd als de (terechte) winnaar van het veld van sportpark De Wieën stapte. Mede door het slechte weer werd de derby minder goed bezocht dan jaren geleden.

Door de overwinning wipt Volharding over Venray heen op de ranglijst van de eerste klasse D. De promovendus staat, tenminste voor één dag, knap op plek vijf. SSS'18 komt zondagmiddag pas in actie, uit tegen SV Meerssen.

Bron: www.kiknieuws.nl 1 oktober 2016

 

 

 

« ga terug

Instagram

Fout: API koppeling ontbreekt

Tweets

Volg Volharding