IVO D1 - Volharding D2

Gepubliceerd op 02 april 2016

Ruststand 0-1

Eindstand 2-1

Tegenstander zaterdag 2 april was Ivo D1. De ploeg die tot nu toe het maximale aantal punten had gescoord. 4 wedstrijden gespeeld en alle 4 gewonnen, 12 punten. Van krachtsverschil was geen moment sprake en door de tomeloze inzet van onze jongens hadden we zeker een gelijkspelletje verdiend. Al in de 4e minuut wist Cas te scoren na een geweldige pass van Hanne ,die weer volledig was hersteld van zijn blessure. Hanne heeft 6 weken niet kunnen voetballen. Dik en dik verdiend gingen we rusten met een voorsprong. Geweldig om te zien was dat het hele team elkaar aan het oppeppen was in de rust. (Was dat elke week maar zo)

Ruststand 0-1 dus.

Ook na de pauze waren we echt niet de onderliggende partij en had de thuisclub hulp nodig van de verder meer dan uitstekend fluitende scheids. In een onschuldig ogend duel zag hij als een van de weinigen dat er een overtreding werd gemaakt, de bal ging op de stip! Zelfs de deze middag bijna niet te passeren keeper Teun kon deze inzet niet keren, 1-1 dus.

Heel even was er een discussie tussen mij en de trainers van IVO maar gelukkig gingen we daarna weer als voorbeeld voor de kinderen ,goed met elkaar om zoals het hoort.

Terwijl iedereen al dacht aan een dik verdiend gelijkspel gooide hun beste speler roet in het eten door vlak voor tijd de 2-1 te scoren. Het hele team zat er helemaal door heen na het laatste fluitsignaal. De spelers beseften dat er met deze manier van spelen zoveel valt te bereiken…

Trouwens nog een dingetje.

Sinds kort heb ik een vriendin en afgelopen vrijdag kwam ik thuis van mijn route als postbode. Mijn liefje was bezig in de keuken met het bereiden van het avondeten. Ik ging achter haar staan en kneep haar even in haar best wel goed gevulde derrière en stelde voor: "zeg schatje, zullen we dit weekend iets leuks gaan doen?" Ze  zei: "okee, dat lijkt me wel leuk!" Mijn antwoord daarop was: "Prima dat gaan we doen. Tot maandag!"En weg was malle Pietje....

Tot de volgende week thuis tegen Venray D2.

« ga terug

Instagram

Tweets

Volg Volharding