Herman Evers benoemd tot Erelid

Gepubliceerd op 03 juni 2017

Op zondag 14 mei werd Herman Evers vanwege zijn grote verdiensten voor Volharding door het bestuur benoemd tot erelid.

Nadat Herman zijn voetbalcarrière al op zeer jeugdige leeftijd moest beeindigen vanwege chronisch blessureleed, (Herman was een snelle spits in de B jeugd) begon hij zich te interesseren voor het verzorgen van sportblessures. Iets wat destijds nog in de kinderschoenen stond.

Oude spelers zullen zich nog wel de wekelijkse tochtjes naar Coumans in Kerkrade herinneren. Coumans was een autoriteit in het bandageren. Maar had echter een groot nadeel. Hij weigerde zijn kennis over te dragen. Dat betekende voor Hermen Evers, dat hij de aangelegde bandages bij de spelers windsel voor windsel afrolde en elke handeling noteerde om het onder de knie te krijgen. Door zeer veelvuldig oefenen en het volgen van cursussen zou hij uitgroeien tot een autoriteit op het gebied van bandageren. Herman pleegde regelmatig overleg met artsen en fysiotherapeuten. Enerzijds om zijn kennis te vergroten, en anderzijds om een second opinion. Uit de hele regio kwamen sporters naar zijn inmiddels opgezette eigen praktijk.

Daarnaast begon hij aan een eigen zaak nl een sport medische groothandel. Ook dat ging hem voor de wind en Herman leverde onder naam “Sport Lavit aan” een groot aantal sportverenigingen, in binnen en buitenland, van amateurs tot profs. Hij bezocht congressen om zijn inmiddels niet geringe kennis nog steeds te verbreden. En dat ondanks zijn blijvende fysieke ongemakken.

Dankzij Herman Evers bezit Volharding een medische staf die er wezen mag.

Als sponsor is “Sport Lavit” binnen Volharding niet meer weg te denken.

Recentelijk verhuisde zijn bedrijf van de Grotestraat in Vierlingsbeek naar Helmond, waar hij samen met zijn stiefzoon de zaak tot verdere bloei wil laten komen. Ondanks, dat Herman ook nu weer gezondheidsproblemen heeft blijft hij knokken zoals hij zijn hele leven al gedaan heeft.

Herman succes met je werk bij Volharding, met je zaak, maar boven alles met je gezondheid.

Het bestuur van Volharding

Gepubliceerd op 03 juni 2017

 

 

« ga terug

Instagram

Tweets

Volg Volharding