Hegelsom JO13-1 - Volharding JO13-2 2-5

Gepubliceerd op 10 maart 2018

Ruststand1-3, eindstand 2-5.

Hallo allemaal....  Zo begint een populair TV progamma  wat heel wat kijkers heeft.... Toch kijk ik 100% liever naar mijn (ons) team wat zich gisteren van de beste kant liet zien.   

Eindelijk..,,maar  liefst 98 dagen geleden  speelden we onze laatste competitiewedsrtrijd van de najaarscompetitie.! Omdat ook de weergoden de laatste weken roet in het eten gooiden was vandaag op een prima bespeelbaar veld in Hegelsom,  de plaatselijjke JO13-1 onze tegenstander.

Na precies 3 minuten spelen was het al einde wedstrijd voor Lynn,die heel ongelukkig haar knie verdraaide en niet meer verder kon. Hopelijk valt het mee. Omdat Kasper niet kon spelen door zijn hamstringblessure, Jay-Jay ziek was,en Sem,een weekendje weg was,moesten we een beroep doen op Giel. Giel is een broertje van Dirk en Yannick en hij paste zich moeiteloos aan ons best hoge niveau..!

Wat een bezieling en passie zagen onze trouwe supporters vandaag. In de winterstop speelden we 3 oefenwedstrijden ,weliswaar tegen hoger ingedeelde D teams en kregen we een flink pak slaag op onze broek.

Ik wil er niemand uit prikken,maar toch doe ik dat vandaag wel omdat Ruben maar liefst 4x wist te scoren na voorbereidend werk van: 0-1 assist Milan, 0-2 assist Tijn, 2-4 assist Max en 2-5 assist Hein. Tussendoor zag ook nog Gijs zijn uitstekende spel beloond worden met een prima doelpunt. De 0-3.

Ruststand was dus 1-3 en de buit leek binnen..

Toch werd het nog even spannend omdat we de tegenstander terug lieten komen tot 2-3. Gelukkig gingen dit keer de kopjes niet omlaag en wisten we (zie hierboven) een meer dan verdiende overwinning te behalen op een trouwens fantastisch sportief en spontaan spelende tegenstander. Op een heerlijk knus en gezellig sportpark van Hegelsom. Nooit fuseren dus heb ik gezegd tegen hun leiders,want dan verlies je toch zeker te weten je identiteit!

Een zwaluw maakt natuurlijk nog geen zomer maar toch denk ik dat we mee kunnen spelen in het linker-rijtje. Tenminste als de instelling hetzelfde is als vandaag. Complimenten dus voor het hele team.

Tenslotte wil ik even zeggen dat ik me echt geen "luizentrainer"  voel na vandaag....

Volgende week spelen we thuis tegen medekoploper Wittenhorst JO13-2. .Alle zitplaatsen zijn al uitverkocht, maar op de zwarte markt in Venray vandaag zijn nog wel staanplaatsen te krijgen voor een prikkie...

Trouwens....de kampioen van Nederland uit onze lichtstad liet zich gisteren van hun goeie kant zien...Tsjonge jonge..

Tot de volgende week..

« ga terug

Instagram

Fout: API koppeling ontbreekt

Tweets

Volg Volharding