Goed georganiseerd Volharding 4 speelt ware kraker

Gepubliceerd op 21 november 2016

Aanstaande zondag is Sportpark Soetendaal om 14:30 uur het decor van de wedstrijd tussen Volharding 4 en SVOC ’01 2. Niet zomaar een wedstrijd, maar een regelrechte kraker tussen de kersverse nummer één (Volharding 4) en de nummer twee op de ranglijst van de reserve 6e klasse 27. 

Die eerste plaats kwam afgelopen zondag (20 november) in handen van “ut vierd”. De inhaalwedstrijd tegen Wittenhorst 8 werd, na een stroef begin, uiteindelijk toch eenvoudig met 5-0 gewonnen. Het was al de derde wedstrijd op rij waarin er geen tegendoelpunten geïncasseerd hoefden te worden. De koppositie heeft Volharding 4 dan ook met name te danken aan een sterke verdediging en het spelen vanuit een hechte organisatie. In 7 wedstrijden werden 18 punten behaald, werd er 19 keer gescoord en kreeg men slechts 4 doelpunten tegen – waarvan 3 in de wedstrijd tegen “reuzendoder” SV Venray 10, tot nu toe de enige nederlaag (3-2) van dit seizoen.

 

De wedstrijd tegen Wittenhorst werd overigens ook gespeeld op het hoofdveld, met tijdens de warming-up muziek uit de speakers. De heren van Volharding 4 hebben dus al een beetje aan de sfeer van de topper tegen SVOC kunnen ruiken. Laten we hopen dat ze hier aanstaande zondag net zo goed mee om kunnen gaan!

Als goed doel is gekozen voor KWF Kankerbestrijding. Elk gescoord doelpunt levert € 5 op voor deze organisatie die zich inzet voor onderzoek naar en de bestrijding van alle vormen van kanker. Omdat Volharding 4 hoopt om ook zondag weer “de nul” te houden, is door het team besloten om de opbrengst van alle zelf gescoorde doelpunten te verdriedubbelen. Een 2-0 overwinning bijvoorbeeld levert dus geen € 10, maar € 30 op!

Met een ploeg die voor elke meter zal strijden om de aanval van SVOC op de eerste plaats op de ranglijst af te slaan, een originele stadionspeaker (waarover wij momenteel nog niet al te veel kunnen verklappen) én na afloop een frisse goudgele rakker in kantine “De Soeten Inval” zijn alle ingrediënten aanwezig voor een geslaagde middag. Alle reden dus om komende zondag 27 november een bezoek te brengen aan Volharding 4 – SVOC ’01 2 op Sportpark Soetendaal. Tot dan!

 

« ga terug

Instagram

Fout: API koppeling ontbreekt

Tweets

Volg Volharding