Gerard Martens benoemd tot lid van verdienste

Gepubliceerd op 25 juni 2016

Tijdens de vrijwilligersfeestavond van vrijdag 24 juni is Gerard Martens benoemd tot 'lid van verdienste' van voetbalvereniging Volharding. Vanwege zijn jarenlange (18 jaar!) inzet als trainer van Volharding F1, werd Gerard door het Volharding bestuur benoemd tot 'lid van verdienste'. Gerard stopt na het seizoen 2015/2016 als trainer maar blijft gelukkig wel, in een andere rol voor de Volharding jeugd behouden.

• @rkvvvolharding RT @DominiquePichel: Eerste zege voor @rkvvvolharding in vier duels: 2-0 tegen een armetierig Venhorst. #volven #dg
  • @rkvvvolharding Volharding wint met 2-0 van Venhorst
  • @rkvvvolharding RT @roberthesen91: Voorlopig geen vuiltje aan de lucht voor @rkvvvolharding. Ploeg staat bij rust met 2-0 voor tegen Venhorst #vierlingsbeeā€¦
  • @rkvvvolharding RT @DominiquePichel: Tweede helft @rkvvvolharding tegen Venhorst begonnen. Stand 2-0. #volven #dg