Einde bekeravontuur voor Volharding JO8-2

Gepubliceerd op 16 december 2017

Zaterdag 16 december strandde het bekeravontuur voor Volharding JO8-2. Met een 13-4 nederlaag tegen hoofdklasser JVC Cuijk JO8-1 was dit het eindstation voor onze voetballertjes uit Vierlingsbeek e.o.

We begonnen de wedstrijd met een niet compleet fitte selectie. Jaydey, Guus en Ties waren niet geheel fit voor deze clash met JVC. Rowan Brouwers werd daarom nog in alle vroegte aan de selectie van de roodwitten toegevoegd.

Meteen vanaf het 1e fluitsignaal werd duidelijk dat het krachtsverschil vandaag enorm was. Het goed conbinerende JVC liep al snel uit naar een 3-0 voorsprong. 

Het was Rowan die uiteindelijk via een intikker de 3-1 scoorde. Daarna was het weer de beurt aan JVC dat nogmaals 3x scoorde. 6-1 en duidelijk dat het er vandaag niet in zat. Via een uitbraak aan de rechterkant werd door een JVC speler de 6-2 in eigen doel gewerkt. Dit was de stand waarmee we gingen rusten.

Nogmaals werd in de rust verteld dat dit geen schande was omdat JVC 2 klasses hoger acteerde dan wij. Met frisse moed werd er weer afgetrapt. Al snel kwam de stoomtrein uit Cuijk weer op gang. 7-1. Stef maakte daarna heel cool de 7-2. Via een mooie pass van Joah verschalkte hij met een stift de uitkomende keeper van JVC.

Daarna was het eenrichtingsverkeer richting het Volharding doel. 10-3, totdat Volharding een vrije trap kreeg van de goed leidende scheidsrechter uit Cuijk. Rowan ging achter de bal staan en schoot vanaf 15 meter de bal over de keeper in de kruising. De mooiste goal van deze morgen. 10-4.

Daarna was het weer JVC dat nog 3 duiten in het zakje deed en de eindstand van 13-4 was bereikt. 

Trots op onze mannetjes! Ver gekomen en nog heel veel perspectief voor de toekomst.

Allemaal bedankt voor de eerste seizoenshelft! En Mieke Daling voor de prachtige Kampioensshirts!!!

Zaterdag nog toernooi in Horst.

 

« ga terug

Instagram

Fout: API koppeling ontbreekt

Tweets

Volg Volharding