Drie toppers op rij voor Vrouwen 1

Gepubliceerd op 06 mei 2018

Het eind van de competitie nadert en voor vrouwen 1 betekent dat de ontknoping in de race naar het kampioenschap. Drie ploegen maken nog kans op de titel, de nummer vier heeft vandaag de kansen op een eerste plaats verspeelt, maar de nummers 1 tot en met 4 vier spelen de komende weken allemaal nog tegen  elkaar. Stand aan kop: Constantia en Volharding gelijk in verliespunten, Sparta 5 verliespunten meer en Mierlo-Hout nu 8 verliespunten meer. Maar ook Sparta doet  nog serieus mee hoor

Voor ons vrouwenteam begint de serie wedstrijden op donderdag 10 mei (Hemelvaartsdag) met de thuiswedstrijd tegen Mierlo-Hout, als nummer  4 van de ranglijst niet te onderschatten en..de uitwedstrijd hebben we toen verloren. Zondag 13 mei ontvangen we op Soetendaal dan Sparta’25 en tenslotte is er de clash tussen Volharding en Constantia (Wanroy) op zondag 20 mei. We kunnen niet in de toekomst kijken (er zijn nog meer wedstrijden), maar deze laatste wedstrijd zou tussen deze twee ploegen zomaar de kampioenswedstrijd kunnen worden voor een van beiden. De wedstrijd in Wanroy bood alles wat voetbal aantrekkelijk maakt; twee gelijkwaardige ploegen die de strijd volop aangingen, waarbij ook goed voetbal en mooie doelpunten niet werden vergeten. Kortom, we zien er naar uit, maar eerst Mierlo Hout en Sparta proberen te verslaan.

Alle wedstrijden beginnen op ons eigen sportpark om 12 uur en we kunnen bij deze drie wedstrijden de nodige ondersteuning gebruiken, dus heb je tijd, kom ons aanmoedigen. En blijf niet thuis als er toevallig een buitje wordt voorspeld…we spelen op het hoofdveld en daar is een overdekte tribune. En zoals altijd…gratis toegang!

We gaan vol spanning de komende weken in en hopen tot het laatst mee te doen om de hoofdprijs.

Tot op het sportpark de komende twee weken

Speelsters en begeleiding Volharding vrouwen 1.

« ga terug

Instagram

Fout: API koppeling ontbreekt

Tweets

Volg Volharding