Dennis Rikken nieuwe assistent van Volharding

Gepubliceerd op 30 mei 2016

Plaatsgenoot uit Escharen volgt John van Geenen op als trainer van Volharding 2

Volharding had afgelopen februari in de persoon van Wilgert Janssen uit Panningen een nieuwe trainer gevonden voor de reserves als opvolger van John van Geenen. Vanwege persoonlijke omstandigheden heeft Janssen echter af moeten zien van zijn nieuwe job.

Inmiddels is de in Grave woonachtige Dennis Rikken bereid gevonden om de ontstane vacature in te vullen. Rikken (40 jaar) is geboren en getogen in Escharen en nog maar kort trainer. Momenteel traint hij het tweede elftal van Estria uit zijn geboorteplaats.

Tijdens zijn actieve spelerscarrière, die hem voerde langs Estria, AWC uit Wijchen, JVC Cuijk en Germania in Groesbeek trainde Dennis Rikken ook al diverse jeugdteams. Volharding denkt met Dennis Rikken een prima opvolger voor John van Geenen te hebben aangetrokken. Zelf laat Rikken alvast weten er enorm veel zin in te hebben om bij Volharding aan de slag te gaan.

Hopelijk voor Rikken en Volharding is dat nog steeds in de reserve hoofdklasse. Volharding 2 haalde zaterdagavond de finale van de nacompetitie voor behoud van de plek in die reserve hoofdklasse (2-6 winst bij vv Schaesberg 2, red.), het hoogste niveau voor tweede elftallen. Komende zondag 5 juni a.s. speelt Volharding 2 op neutraal terrein tegen sv TOP 2 uit Oss om één plek in die reserve hoofdklasse.

« ga terug

Instagram

Fout: API koppeling ontbreekt

Tweets

Volg Volharding