Demonstratie wandelvoetbal in Vierlingsbeek (24 april)

Gepubliceerd op 11 maart 2017

Op sportpark Soetendaal in Vierlingsbeek verzorgt oud-VVV-profvoetballer Ger van Rosmalen op maandag 24 april om 13.30 uur een demonstratie wandelvoetbal. De KNVB heeft de profclubs, waaronder VVV-Venlo,  gevraagd om met wandelvoetbal te starten om deze sport voor zestigplussers onder de aandacht van de amateurclubs te brengen. Ook Volharding werd voor deze nieuwe tak van de voetbalsport benaderd en zocht de samenwerking met de plaatselijke ouderenbond. Jan Spee en Jos van Boekel pakten vervolgens de handschoen op, met als resultaat dat Ger van Rosmalen, in het kader van de maatschappelijke activiteiten van de VVV-Venlo, afreist naar Vierlingsbeek om de nieuwe hype onder ouderen, vaak ex-voetballers, te promoten. 

Zoals de naam al zegt, mag je bij wandelvoetbal niet rennen. Met wandelvoetbal spelen twee teams van zes spelers zonder keeper op een veld van 40 bij 25 meter. De doelen zijn klein en laag en slidings en rennen zijn uit den boze.  Oud-voetballers en andere actieve senioren, die op een aangename en verantwoorde manier een teamsport willen beoefenen, zijn van harte welkom bij de demonstratie. Mensen die actief mee willen doen, wordt gevraagd hun sportspullen, inclusief sportschoenen, mee te brengen. Ook andere belangstellenden uit de regio zijn van harte welkom. 

« ga terug

Tweets

  • @rkvvvolharding Wedstrijd afgelast: ST Volharding/Sambeek JO17-1 - ST Estria/GVV'57/SCV'58 JO17-1 28 januari 2020 - 19:30
  • @rkvvvolharding RT @DominiquePichel: Derby @rkvvvolharding-@bsvolympia18 na bijna een halve eeuw terug: ‘Ging met knikkende knieën naar Boxmeer’ https://t.
  • @rkvvvolharding RT @Kliksport1: Mooie derby's in 2H https://t.co/ig8E0piDdS
  • @rkvvvolharding Voor Volharding 1, zoeken we een tegenstander voor 14e, 16e of 18e januari in Vierlingsbeek op kunstgras.

Volg Volharding