Afscheid Gerard Willems en Ben Willems van Stichting Exploitatie Sportpark Soetendaal

Gepubliceerd op 12 maart 2016

Zondag 6 maart j.l. hebben we als voetbalvereniging Volharding en zustervereniging korfbalclub DES afscheid genomen van Gerard Willems en Ben Willems als lid van de Stichting Exploitatie Sportpark Soetendaal (SESS).

Zowel Gerard als Ben hadden vanaf de oprichting in 1996 zitting in de Stichting. Als Volharding en DES hebben wij tijdens het afscheid onze waardering uitgesproken voor de verdiensten van beide heren voor de Stichting en daarmee uiteraard voor Volharding en DES. Gerard en Ben kregen van Volharding beiden een herinneringsbord en een seizoenkaart voor het leven. DES bedacht beide mannen met een dinerbon. Daarnaast was er voor de partners natuurlijk de gebruikelijke bos bloemen.

Gerard en Ben, nogmaals ontzettend bedankt voor jullie inzet de afgelopen twintig jaar.

Bestuur Volharding

Bestuur DES

• @rkvvvolharding Voor Volharding 1, zoeken we een tegenstander voor 14e, 16e of 18e januari in Vierlingsbeek op kunstgras.
  • @rkvvvolharding RT @dgsportmaasland: De Klijn zorgt voor stunt Volharding tegen ZSV https://t.co/tM4UZlGjyt
  • @rkvvvolharding Volharding wint met 1-0 van @ZSVZeilberg !
  • @rkvvvolharding RT @ZSVZeilberg: 71' Een ZSV aanval wordt onderbroken door een niet bestrafte overtreding op Thijs Meulendijks en uit de tegenstoot scoort…