Afscheid Gerard Willems en Ben Willems van Stichting Exploitatie Sportpark Soetendaal

Gepubliceerd op 12 maart 2016

Zondag 6 maart j.l. hebben we als voetbalvereniging Volharding en zustervereniging korfbalclub DES afscheid genomen van Gerard Willems en Ben Willems als lid van de Stichting Exploitatie Sportpark Soetendaal (SESS).

Zowel Gerard als Ben hadden vanaf de oprichting in 1996 zitting in de Stichting. Als Volharding en DES hebben wij tijdens het afscheid onze waardering uitgesproken voor de verdiensten van beide heren voor de Stichting en daarmee uiteraard voor Volharding en DES. Gerard en Ben kregen van Volharding beiden een herinneringsbord en een seizoenkaart voor het leven. DES bedacht beide mannen met een dinerbon. Daarnaast was er voor de partners natuurlijk de gebruikelijke bos bloemen.

Gerard en Ben, nogmaals ontzettend bedankt voor jullie inzet de afgelopen twintig jaar.

 Bestuur Volharding

Bestuur DES

« ga terug

Instagram

Tweets

  • @rkvvvolharding RT @Johan_Vullings: Vanavond de eerste training met de selectie van @rkvvvolharding in de voorbereiding op het nieuwe seizoen! https://t.co
  • @rkvvvolharding RT @Johan_Vullings: Na de competitie-indeling is ook de bekerindeling gepubliceerd. Hierin treffen we met Volharding weer mooie vereniginge…
  • @rkvvvolharding RT @DominiquePichel: Ook indelingen districtsbeker bekend voor Vianen Vooruit, @bsvolympia18, @SSS18Overloon en @rkvvvolharding https://t.
  • @rkvvvolharding Competitie indeling 2e klasse H https://t.co/NpaKr2KdHj

Volg Volharding