1D: Gestopte penalty ommekeer bij Volharding

Gepubliceerd op 11 september 2016

VIERLINGSBEEK Volharding kan terugzien op een geslaagde seizoensouverture in de eerste klasse D. De ploeg van coach Sjoerd van der Coelen klopte -een week na het gelijkspel tegen SSS'18- Sportclub Susteren met 2-1. Ommekeer was een door Job Vullings gestopte penalty bij de stand 0-0.

Vullings maakte met de brilstand op het bord een strafschop van Kevin Hofmans ongedaan. Het bleek een belangrijke save van de goalie, want kort erop hielp Jip Verstegen zijn ploeg op weg naar de eerste overwinning in de eerste klasse sinds 2002. Loek Bisschops maakte nog wel 1-1 voor Susteren, maar Tim Brouwer (vanaf de stip) tekende voor het slotakkoord: 2-1.

Bron: www.kliknieuws.nl 11-sep-2016

Gepubliceerd op 11 september 2016

• @rkvvvolharding RT @RKSVvolkel: @RKSVvolkel wint van @rkvvvolharding met 2-1. Terechte overwinning en de eerste 3 punter in de 2e klasse. #VOLVOL
  • @rkvvvolharding RT @RKSVvolkel: 88. Bart Teeuwen zet @RKSVvolkel op een terechte 2-1 voorsprong. #VOLVOL