• Volharding WK Pool ten einde - Branzilië kampioen!

20 dec 2022
  • Het wereldkampioenschap voetbal in Qatar zit erop, Messi heeft eindelijk de enige nog ontbrekende hoofdprijs in zijn prijzenkast kunnen zetten. Argentinië ging er dus met de wereldtitel vandoor, maar in de Volharding WK Pool was het Branzilië wat uiteindelijk op de hoogste positie in het eindklassement wist te eindigen. Onder deze schuilnaam voerde oud-Volharding 1-speler Rob Branje vier weken lang zijn voorspellingen in, en wist daar 619 punten mee te verzamelen. Hiermee bleef hij de nummer 2 DennisVW (Dennis van Wanrooij) 6 punten voor. De top 5 wordt gecompleteerd door Daan van Rhee (598 punten), Gerard den Haan (Roel Zwartjens, 584 punten) en Voor het Eggie (Sander Eggenhuizen, 581 punten). Zij kunnen allen een leuk deel van de pot tegemoet zien.

Ook zijn er nog 3 deelnemers die een greep uit de jackpot hebben mogen doen. Dit vanwege het correct voorspellen van 3 opeenvolgende wedstrijden. Luc Reefs deed dit als eerste en pakte zo € 123,25. Gerard den Haan had de pech dit vlak na Luc te doen (één wedstrijd later) en moest het doen met een karige € 2,75. Gelukkig viel hij ook in de totaalstand in de prijzen. In de laatste ronde met groepswedstrijden was het de beurt aan Mfrankké (Frank Reijnders), met een jackpotstand van € 55,25. De jackpot is daarna niet meer gevallen, waardoor het resterende bedrag doorschoof naar de pot voor de totaalstand.

Tot slot waren er nog een aantal troostprijzen te verdienen. Deze gaan naar:
    11e plaats - Mark van Rhee (FC Stoemp)
    22e plaats - R. Roox (RRthebest)
    33e plaats - Wim de Hoog (Hoogje)
    44e plaats - Paul Kersten (Wistiano7)
    54e plaats (1 na laatste) - Roland Janssen

Alle prijswinnaars krijgen persoonlijk bericht. Volharding dankt alle deelnemers voor voor het meedoen en voor een extra spannend WK!

De volledige eindstand nog bekijken? Klik hier!