• Volharding Vrouwen 1 zien nieuwe trainer door persoonlijke omstandigheden afhaken voor nieuwe seizoen. Sollicitatie weer open voor invulling Trainer/coach (M/V)

7 jun 2022
  • Helaas bereikte ons vrijdag het nieuws dat Frans van der Wal door persoonlijke omstandigheden helaas geen invulling kan geven als trainer/coach van ons 1e vrouwenelftal voor het nieuw seizoen. Uiteraard een situatie welke wij zeer vervelend vinden voor Frans en respecteren zijn gedwongen besluit hierin. Als vereniging ligt ons nu de uitdaging om op korte termijn een nieuwe kandidaat te vinden die de nu vrijgekomen vacature kan gaan invullen. Wij hebben het positieve vertrouwen dat er voor komend seizoen een enthousiaste trainer/coach staat voor ons 1e vrouwenelftal.

Onderstaand nogmaals de vacature welke per direct opengesteld is:

Vrouwen 1, uitkomend in de 4e klasse, is op zoek een nieuwe en enthousiaste Trainer/coach (M/V).
    Volharding zoekt voor dit jonge dameselftal een trainer die oog heeft voor de ontwikkeling van het team, het individuele groeiproces en niet onbelangrijk, een gezellige en prettige sfeer in én buiten het veld. Met de doorstroom van veel jeugdspeelsters de komende jaren, ben jij dé persoon om de stap te zetten naar de 3e klasse. Met de huidige indeling van 3 vrouwenelftallen en in de jeugd een Mo13, Mo15, Mo17 en Mo19, zie wij veel potentieel in onze dames/meisjes-afdeling binnen onze vereniging.

Word jij enthousiast om met ons damestalent aan de slag te gaan, mail dan je sollicitatie naar: tc@rkvv-volharding.nl