• Volharding Online Quiz: 15 mei

  10 mei 2020
 • Volharding Online Quiz: hoe werkt het?

  Om deel te kunnen nemen aan de Volharding Online Voetbal Quiz heb je een internetverbinding nodig. Daarnaast een scherm (laptop, iPad, televisie) met geluid om de livestream te kunnen volgen én een laptop, tablet of smartphone om de antwoorden op in te kunnen vullen. We beginnen de stream rond 19.30 uur, een half uur later 20.00 uur starten we met de eerste vraag van Ronde 1 - EK's & WK's

  Je hoeft je NIET vooraf aan te melden, vanaf 19.30 krijg je van ons in de livestream instructies hoe je kunt meedoen. Je kunt dan ook je vragen stellen via de live chat.

  LET OP: Het is van groot belang voor het berekenen van de eindstand dat jullie op ieder formulier precies dezelfde naam invullen. Hou dus in de gaten dat er bijvoorbeeld geen spatie achter komt bij "kopiëren-plakken".

  Daarnaast is belangrijk dat je goed let op jullie spelling. Wij hebben het goede antwoord op verschillende manieren (onder meer met allemaal hoofdletters, zonder hoofdletters, ‘normaal’ hoofdlettergebruik) ingevuld in de antwoordsleutel, maar wanneer je het niet juist spelt, kun je de melding krijgen dat een eventueel goed antwoord toch fout gerekend is. Geen paniek, wij lopen alle antwoordformulieren nog handmatig na. Maar hoe zorgvuldiger jullie spellen, hoe minder werk wij daaraan hebben.

  Links (beschikbaar vanaf vrijdag 15 mei 20.00 uur)

  Livestream Volharding YouTube kanaal

  Ronde 1 - EK's & WK's

  Ronde 2 - Eredivisie & Keukenkampioen divisie

  Ronde 3- Internationaal

  Ronde 4 - Spelers & statistieken

  Ronde 5 - Volharding

  Shootout 1

  Shootout 2

  Na iedere ronde moeten jullie het formulier van die ronde verzenden (door op de knop verzenden te klikken) en wordt het formulier door ons afgesloten. Degene die op het eind de meeste punten heeft wint de Volharding Online Voetbal Quiz.

  Wellicht ten overvloede, maar we gaan er natuurlijk wel vanuit dat jullie eerlijk spelen. Dus geen gebruik van internet om antwoorden op te zoeken. Het is toch veel leuker als je zelf de vragen kunt beantwoorden

  De drie winnaars van de quiz krijgen een geldbedrag wat gestort wordt op de Volharding-Card. Heb je nog geen Volharding-Card dan krijg je die er bij. Je kunt je gewonnen bedrag natuurlijk ook op de Volharding Team-Card zetten. Je speelt de quiz dan mee voor je team. Mocht je dit met je hele team afspreken dan maak je dus meer kans op prijzen.

  1e prijs: €100,-

  2e prijs: €75,-

  3e prijs: €50,-