• Volharding JO11-1JM vijfde op NK JO11 Elite

12 jun 2022
  • Volharding Jo11-1 is vandaag 5e geworden op het NK JO11 ELITE in De Lier.
    Van de 20 teams die meededen, waaronder FC Eindhoven, Heerenveen en Alphense Boys. Er werd in in 5 poules gestreden om de titel kampioen van Nederland.

Volharding begon goed aan het toernooi door een 2-1 overwinning op SML uit Arnhem. Ook de 2e wedstrijd tegen CWO uit Vlaardingen werd met 2-0 gewonnen door de roodwitten. De 3e wedstrijd ging redelijk gelijk op tegen Helpman uit Haren, maar werd met 2-0 verloren.

Volharding mocht verder in het toernooi en zat bij de laatste 8. In de kwartfinale werd tegen Alphense Boys, die tot dan nog geen doelpunt tegen hadden, nipt verloren met 3-2. Helaas!

Daarna werd er gestreden door de verliezers van de kwartfinales om plek 5 t/m 8.
    De volgende wedstrijd op het programma werd gespeeld tegen blauw wit '34 uit Leeuwarden. De eindstand werd 1-1. Penalty's nemen als resultaat. Deze werden gewonnen door Volharding Jo11-1

Voor de 5e en 6e plek de laatste wedstrijd spelen tegen..... weer Helpman uit Haren.
    De westrijd werd een walk over voor Volharding, door een sportieve revanche te nemen op de eerdere nederlaag tegen de fysiek sterke ploeg uit Leeuwarden. Met maar liefst een 4-0 overwinning werd de leuke dag afgesloten. 5e van Nederland! Knappe prestatie.