• Volharding houdt spelersgroep komend seizoen intact

    1 mrt 2021
  • Het juk van Corona zorgt voor tweede achtereenvolgende onafgemaakte voetbaljaargang

    VIERLINGSBEEK – De hele wereld zucht onder het juk van het bijzonder hardnekkige Covid-19 virus. Ook de sportwereld ondervindt de vervelende gevolgen hiervan. Half oktober 2020 werden de amateurcompetities al stil gelegde door een nieuwe lockdown. De KNVB besloot afgelopen woensdag om het voetbalseizoen van de amateurs -net als vorig jaar- voortijdig te beëindigen en alle uitslagen te schrappen. Dat betekent automatisch dat de indeling van alle amateurklassen de komende voetbaljaargang precies hetzelfde zullen zijn.

    Volharding zal daardoor in de tweede klasse H weer aantreden tegen Helvoirt, EVVC, Vianen Vooruit, Olympia’18, Prinses Irene, DAW, CHC, Emplina, Volkel, SVSS, Heeswijk, Real Lunet en Venhorst.

    De Vierlingsbekenaren hebben niet stil gezeten in de noodgedwongen voetballoze periode. Getraind werd er daar waar het mogelijk was. Ook de voorbereidingen voor komend seizoen zijn alweer langere tijd in volle gang. Johan Vullings zal dan nog altijd de hoofdtrainer van Volharding zijn. Hij wordt daarbij geassisteerd door Dennis Rikken. Marvin Chirino blijft de coach van de reserves. Daarnaast hebben de verantwoordelijkheden de spelersgroep geïnventariseerd. Ook deze blijft -zoals het er nu uitziet- grotendeels intact. Kortom: alle ingrediënten zijn aanwezig om de komende jaren successen te gaan boeken, Corona en weder dienende!