• Volharding bedankt clubscheidsrechters!

29 jun 2021
  • Volharding bedankt clubscheidsrechters Jeu Ermers en Henk Elbers

Afgelopen zondag zijn, na enkele succesvolle zondagen van mix-voetbalwedstrijden onder alle recreantenteams,  Jeu Ermers en Henk Elbers in het zonnetje gezet. Zij nemen beiden na ruim 15 jaar afscheid als clubscheidsrechter binnen Volharding.

De meeste wedstrijden floten zij op zondagmorgen bij een van de recreantenteams. Jeu en Henk voetbalde nog tot ze ruim de vijftig gepasseerd waren en besloten toen, zij het na verschillende andere vrijwilligerstaken, te gaan fluiten.

Al deze jaren hebben ze dit met enorm veel plezier gedaan. Nu inmiddels ruim de zeventig gepasseerd, is het mooi geweest. Maar: “Jullie zijn nog niet van ons af”, aldus Jeu en Henk.

Ze hopen dat er nieuwe scheidsrechters zijn die hun fluitje gaan overnemen, want het is heerlijk om met jong en oud op het veld te staan en te genieten van een potje voetbal.

Namens Volharding willen wij Jeu en Henk enorm bedanken voor hun vele jaren inzet tijdens de wedstrijden.

Lijkt het jou (dames / heren) leuk om één of meerdere wedstrijden per seizoen te fluiten bij onze mannen- of vrouwenteams of wil je hier graag meer over weten? Neem dan gerust contact op via mail: peterrrijnen@gmail.com