• Volharding voetgolf

  Op sportpark Soetendaal is een voetgolfbaan aangelegd. De voetgolfbaan bestaat uit negen holes en is geheel gratis en ten alle tijden te bespelen. Er gelden wel enkele spelregels

  Voetgolf (of Footgolf) is een combinatie van voetbal met invloeden van golf. Je speelt met een voetbal en loopt, net zoals bij golf, verschillende banen. Je schiet de voetbal vanaf de aftrap in de richting van de vlag. Daar bevind zich de hole: een grote ingegraven emmer waar de bal uiteindelijk in terecht moet komen. Het is de bedoeling om de voetbal in zo min mogelijk schoten in de hole te krijgen.

  Teams kunnen in plaats van, of als onderdeel van, de training de baan lopen. Uiteraard kun je ook met een aantal vrienden gaan kijken wie er het beste is in voetgolfen.

  Wat heb je nodig? Een voetbal en de scorecard die je, als de kantine open is, kunt ophalen bij de bar of kunt downloaden via onze website.

 • Scorecard & spelregels

  Klik hier voor de scorecard en spelregels  Deze kun je printen of direct vanaf je mobiel invullen en naar jezelf mailen. Ook vind je hier de plattegrond.

  Op 1 scorecard kun je met 5 spelers spelen.

 • Plattegrond voetgolf