• Voetbal.nl app

 • We zullen in de toekomst meer gebruik gaan maken van de Voetbal.nl app.

  Heb je de Voetbal.nl app nog niet Download hem nu en stel je account in met het emailadres waarmee je bij Volharding bent ingeschreven in de ledenadministratie. Op deze wijze krijg je informatie over je eigen team(s), wedstrijden, trainingen, evenementen, vergaderingen en bijeenkomsten. Ook binnen je team kun je zaken als aanwezigheid en autoindeling met elkaar delen.

 • Account instellen

  Als je de voetbal.nl app gaat installeren zal er gevraagd worden om je te registreren of in te loggen. De volgende situaties kunnen zich voordoen.

  1. Je hebt al een account van Voetbal.nl. Je kunt inloggen met je bestaande account. Bij het inloggen wordt er wel gevraagd om het emailadres opnieuw te koppelen. Zorg dus dat je het emailadres gebruikt waarmee je bij Volharding in de ledenadministratie bekend bent.

  Hoe weet ik met welk emailadres ik bekend ben bij Volharding? Het adres waarop je doorgaans de mailtjes van Volharding ontvangt is het adres waarmee je bij ons bekend bent. Mail sturen naar de ledenadministratie van Volharding..

  2. Je hebt nog geen account. Via registreren kun je een nieuw account aanmaken. Zorg er wederom voor dat je een emailadres gebruikt waarmee je bij Volharding bekend bent.

  3. Je hebt een bestaand account bij Voetbal.nl waarvan je de inloggegevens niet meer weet en daarmee het aanmaken van een nieuw account belemmert. Contacteer dan de ledenadministratie

  4. Je hebt al een account aangemaakt via de wedstrijdzaken app. Je kunt dit account gewoon gebruiken om in te loggen in de Voetbal.nl app. De koppeling is reeds gelegd.

 • Meerdere kinderen lid?

  De koppeling aan de persoon vindt na inloggen automatisch plaats. Als de account aan meer dan 1 persoon gekoppeld kan worden, omdat er meerdere personen zijn met jouw e-mailadres (bijvoorbeeld je kinderen), zul je na inloggen moeten kiezen aan welke persoon je wilt koppelen. Door uit te loggen en opnieuw in te loggen, kan je opnieuw kiezen aan welke persoon je het account wilt koppelen.

  Bij het inloggen in de app wordt er gevraagd voor welk kind je wilt inloggen. Op deze manier krijg je alle relevante teaminformatie voor dit kind te zien. Switchen naar een ander kind kan door in het menu te kiezen voor "wisselen van persoon".

 • Toeschouwer

  Als het e-mailadres waarmee je je hebt geregistreerd niet overeenkomt met het e-mailadres bij Volharding en er is verder geen andere persoon waarbij jouw e-mailadres geregistreerd staat, dan wordt je als toeschouwer toegelaten tot de app. Op dat moment kun je nog steeds contact opnemen met Volharding (ledenadministratie) om het e-mailadres van je account te laten registreren bij je profiel of via registratie een nieuwe account aanmaken met een e-mailadres dat wel bij je profiel is geregistreerd.

  Let op: Als toeschouwer kun je geen gebruik maken van de KNVB Wedstrijdzaken app. Deze app kan alleen door leden van de KNVB gebruikt worden.