• Verzorging legt focus nu ook op vrouwen- en meisjesteams

  14 sep 2021
 • Het aantal vrouwen en meisjes dat bij Volharding voetbalt is de laatste jaren flink toegenomen. Met 2 dameselftallen en meerdere meisjesteam in de jeugd heeft Volharding een mooie organisatie neer weten te zetten.

  Bij een goede organisatie horen ook goede faciliteiten. Zo ook de fysieke verzorging van de teams. Al jaren mag Volharding trots zijn op een prachtige verzorgingsruimte. De focus lag hier tot op heden voornamelijk bij de verzorging van onze mannen/jongens elftallen. Wij vinden het echter ook erg belangrijk dat de drempel voor vrouwen/meisjes weggenomen wordt om ook gebruik te kunnen maken van goede verzorging. Wij zijn dan ook trots dat wij in de persoon van Juul Geurts iemand gevonden hebben die het aanspreekpunt wordt voor de vrouwen/meisjes.
  Juul is zelf speelster geweest bij het 1e vrouwenelftal van Volharding. In de rol van leidster is zij nu nog steeds betrokken bij het 1e vrouwenelftal. Bij de vrouwenteams is zij dus een bekend gezicht, maar ook voor de meisjesteams is het belangrijk dat ze weten hoe ze Juul weten te vinden en bereiken. Ze zal daarom op korte termijn zich komen voorstellen bij de meisjesteams tijdens een van hun trainingsavonden.

  Juul zal op donderdagen beschikbaar zijn voor de verzorging (behandeling (spier)blessures, aanleggen van tape etc.) en aansluitend hieraan hersteltrainingen verzorgen.

  Namens Volharding willen wij Juul enorm veel succes toewensen bij deze nieuwe rol en uitdaging binnen onze vereniging.

  Met gezonde en sportieve groet,

  Bestuur Volharding