• Van Neerven SportQuiz 11 juli 2020

  30 jun 2020
 • Jullie hebben het wellicht al gezien: Van Neerven Sport2000 uit Boxmeer organiseert op 11 juli aanstaande een online SportQuiz. Door corona is er de laatste maanden van sporten en samenzijn weinig terechtgekomen. Dat kan nu alweer iets beter. Hoe leuk zou het zijn om als vereniging samen mee te doen?  

  Geef je eigen vereniging een boost en doe mee! 
  Als vereniging kun je de leden benaderen om uit naam van je club te spelen. Het feit dat je als vereniging weer iets organiseert, versterkt het clubgevoel. Dat is volgens ons precies wat we nodig hebben nu.  

  Prijzen! 
  Competitief en sportief bezig zijn. Dat hebben we gemist. Bij deze quiz zijn mooie sportprijzen te winnen voor de teams van je vereniging. En als bijvoorbeeld een heel voetbalelftal (of welk sportteam dan ook) zich opsplitst in teams van 4 of 5 personen is de kans een stuk groter om zo’n mooie prijs in de wacht te slepen. Maar bovenal gaat het erom dat er samen weer iets gebeurt. 

  Wat kun je winnen? 
  Drie teamprijzen

  • 1e Prijs: Een set tenues bestaande uit shirt, broek en kousen 
  • 2e Prijs: Inloopshirts voor het hele team 
  • 3e Prijs: Set inspeelballen voor het team 

  (Natuurlijk kijken we naar je sportvereniging en in overleg worden de prijzen aangepast aan de sport die beoefend wordt). 
  Verder zijn er per quizblok nog prijzen te winnen. Die worden na het betreffende blok bekendgemaakt. 
  Er is ook een fotowedstrijd: Het team dat de meest originele foto instuurt wint 5 kaarten voor een thuiswedstrijd van Heerenveen in het prachtige Abe Lenstra Stadion. 

  Meer weten? 
  Wil je meer weten? Kijk dan op het event op de Facebookpagina van Van Neerven Sport. Daar staat hoe je kunt meedoen. Het werkt heel eenvoudig. Als deelnemers de YouTube-uitzending kunnen zien en een telefoon meenemen, doen wij de rest. Mocht je aanvullende vragen hebben, neem dan contact met de quizorganisatie: mariskasieb@home.nl / 06-40296844.

  Hoewel het volgens de coroana-maatregelen toegestaan is kantines van 1 juli te openen, hebben wij als bestuur van Volharding besloten om in de maand juli een gehele zomerstop in te voeren. Dit geldt dus ook voor de kantine. Mocht je besluiten om deel te nemen of dit nu alleen is of met een team, maak dan afspraken met elkaar hoe en waar jullie dit gaan doen.