• Trainers standaardelftallen (19-17-15-13) ST Volharding/Sambeek jeugd.

  15 feb 2024
 • JO19-1:
  In goed overleg hebben we besloten dat we bij ons vlaggenschip van de jeugd afscheid gaan nemen van onze hoofdtrainer, Peter van Osch. Wij willen Peter middels deze weg bedanken voor zijn inzet en fijne samenwerking binnen de gelederen van onze Volharding jeugd. Wij wensen Peter, een Volharding man pur sang, heel veel succes naar het zoeken van een nieuwe uitdaging.
  Nino Janssen zal volgend jaar de taken van Peter als hoofdcoach gaan overnemen. Nino, nu nog als assistent trainer van Peter, heeft zijn trainerscursus Uefa C succesvol afgerond en zal vanaf volgend seizoen dus het team van onze JO19-1 onder zijn hoede gaan krijgen. Nino wensen wij heel veel succes als nieuwe hoofdtrainer van ST Volharding/Sambeek JO19-1. De rol van nieuwe assistent zal zo spoedig mogelijk ingevuld gaan worden, de gesprekken hiervoor gaan snel plaatsvinden.

  JO17-1:
  Peter van Rhee zal ook volgend jaar weer de JO17-1 blijven trainen/coachen. Peter heeft aangegeven nog een jaar de talenten die over komen van onze JO15-1 en de jongens die dit jaar als 1e jaars JO17-1 in zijn team spelen, klaar te gaan stomen voor de overstap naar de JO19-1. Peter is inmiddels een vaste kracht bij onze JO17-1 en heeft zich bewezen als een echte leermeester in de ontwikkeling van spelers binnen onze Volharding jeugd. Wij wensen Peter wederom heel veel succes in het nieuwe seizoen als hoofdcoach van ST Volharding/Sambeek JO17-1.

  JO15-1:
  Jens Achten, die afgelopen seizoen de overstap maakte van JO13-1 naar JO15-1, zal ook volgend seizoen de JO15-1 onder zijn hoede nemen. Jens is nu met zijn team bezig aan de 2e seizoenshelft in de hoofdklasse met grotendeels hetzelfde team waar hij in zijn periode als trainer van de JO13-1 kampioen werd in diezelfde klasse. Wij vinden dat Jens de juiste man op de juiste plek is en wij kijken weer uit naar een vruchtbare samenwerking. We wensen hem en zijn staf weer heel veel succes en plezier in het nieuwe seizoen.

  JO13-1:
  Nieuwkomer Sven Jenniskens, spelend in de hoofdmacht van Volharding, is bezig aan een mooi seizoen met ST Volharding/Sambeek JO13-1. Het team van Sven is in de eerste competitiehelft op een keurige 3e plaats geƫindigd in de 4e divisie. Sven gaat komend seizoen wederom onze JO13-1 trainen/coachen en heeft daar heel veel zin in. We zijn erg tevreden over de manier waarop hij zijn team laat spelen en ontwikkelen. Sven laat als onze Benjamin zien al erg volwassen te zijn in het trainersvak en technisch en tactisch zijn mannetje te staan. Ook Sven wensen wij voor aankomend seizoen veel plezier en succes met zijn nieuwe lichting.

  De gesprekken met al onze andere trainers zullen ook zo snel mogelijk weer gaan plaatsvinden.
  Wij willen iedereen alvast hartelijk bedanken voor alle inzet dit seizoen en nog heel veel succes en voetbalplezier in de 2e seizoenshelft.

  Sportieve groet,

  Het jeugdbestuur.