• Studio Soetendaal op 20 mei: kaartverkoop start 17 april

    15 apr 2022
  • Sportbestuurder Michael van Praag, trainer-coach Jan Pruijn en buutreedner Daniël Schmitz zijn drie van de gasten die hun opwachting maken tijdens de tweede editie van Studio Soetendaal op vrijdag 20 mei in de kantine De Soeten Inval van Volharding. Vanwege de coronapandemie werd de in 2021 geplande editie twee keer uitgesteld.

    Studio Soetendaal is de titel van het voetbalcafé van Volharding, dat tijdens de eerste editie topgasten als de Belgische oud-stervoetballer Luc Nilis, trainer-coach René Meulensteen uit Beugen, scheidsrechter Pol van Boekel uit Vierlingsbeek en tonprater Andy Marcelissen uit Raamsdonkveer mocht begroeten.

    Het voetbalcafé is een kruising tussen de tv-programma’s Voetbal Inside en De Wereld Draait Door, maar dan in de typische Volharding-stijl. Een column van een prominent lid of oud-lid van de Vierlingsbeekse tweedeklasser en de rubriek Op de massagetafel keren ook dit keer weer terug in het programma. De komende weken wordt het programma verder aangevuld met een aantal verrassende onderwerpen en wordt de gastenlijst ingevuld. “Het wordt al met al wederom een gezellige avond over voetbal en met humor en muziek voor leden, vrijwilligers, sponsoren, (oud-)spelers en iedereen die Volharding een warm hart toedraagt”, zegt medeorganisator Ron van Daal.  Vanwege het beperkt aantal beschikbare plaatsen is het noodzakelijk om met een kaartverkoop te werken.

    De kaartverkoop start op zondag 17 april om 12.00 uur via de website van Volharding en de entree bedraagt 7,50 euro, inclusief twee consumptiebonnen. Voor vragen of opmerkingen kan contact worden opgenomen met de organisatie via Ron van Daal (ronvandaal71@gmail.com) of Ron Koenen (info@koenenmediaencommuncatie.nl).  

  • Tickets