• ST Volharding/Sambeek MO13-1 - Bieslo MO13-1

  26 nov 2022
 • Eindstand 12-0

  Vandaag een thuiswedstrijd op het programma. Heerlijk, niks beter als een wedstrijd op het thuishonk. In alle vroegte zat onze Hoogheid prins Wim van de Bliekers in de kantine te genieten van een goeie bak koffie op het nieuwe meubilair. Daar waar vele verenigingen een crisis hebben, heeft Volharding eens geïnvesteerd in een goeie zit. Ik moet zeggen de krukken en stoelen zitten ook wel verrekes lekker dus ze worden zo terug verdiend.
  Maar goed daar kwamen we niet voor.

  Onze volharding tijgers kwamen voor een pittig potje voetbal. Vandaag tegen de dames van vv Bieslo uit Beesel. Helaas kon jeugdprinses Saar niet op het veld verschijnen vanwege andere verplichtingen. Dit had het vandaag wel afgemaakt, 2 hoogheden op het hoofdveld. De minuut stilte bij aanvang wedstrijd gaf tijd voor ieder zijn gedachte. De wedstrijd kon beginnen. Even dacht ik dat ik niet op de juiste tijd en plaats zat want ik was de enige toeschouwer. Maar al heel snel kwam daar verandering in. Alsof de fanatieke supporters roken wat voor een wedstrijd het ging worden. Oooowww wat een geweldige wedstrijd. Een inzet van 1000%, de dames hadden gouden noppen vandaag. De ballen vlogen erin. Beesel had een enorme reis gemaakt in alle vroegte, en helaas werd dat voor hun niet beloont. Want de MO13-1 van Volharding pakte keihard de winst. De winst mensen, gewoon de volle laag punten voor onze meiden. Hoe koud de wedstrijd begon zo warm sloten we hem af. De zon begon echt te schijnen voor de meiden. Grandioos deze wedstrijd, wat een cijfers!
  Volharding MO13-1 wint de wedstrijd met 12-0. Heerlijk ik ga naar huis met een overwinningsgevoel en een tas vuile was. Maar bij elk vuil tenue wat in de machine gaat denk ik haha, dit tenue heeft gescoord vandaag. Zo snel eens kijken of we zijn gestegen in de ranglijst 😊