• ST Volharding/Sambeek JO13-2 - Ysselsteyn JO13-1

19 sep 2020
  • Zaterdag 19 september stond na 3 wisselvallig gespeelde bekerwedstrijden onze eerste competitie wedstrijd op het progamma. Keeper Siem was nog ziek en zijn plek werd vakkundig overgenomen door Felix. Felix liet zien uit dat hij uit het goede hout gesneden is. Ook Malcolm was door ziekte afwezig en verschillende spelers van ons team waren onherkenbaar omdat ze deze week bij de fysio flink onder handen waren genomen. Ook Malcolm was door ziekte afwezig En verschillende spelers van ons team waren onherkenbaar ,omdat ze deze week bij de Fysio flink onder handen waren genomen. (Groeipijntjes)

De amusementswaarde vandaag was zeker een 10 en de supporters van beide partijen kregen echt waar voor hun geld. Tegen een ontzettend sportieve tegenstander (daar kan Helmond een voorbeeld aannemen) was al snel duidelijk dat de 3 punten echt niet zomaar cadeau werden gegeven. Na wat speldenprikjes over en weer brak Finn de ban door uit een terecht toegekende strafschop de 1-0 te scoren. Door enkele wereldreddingen van keeper Felix kwam de tegenstander vooralsnog niet terug in de wedstrijd.

In de pauze werd de jongens in de oren geknoopt dat de buit nog lang niet binnen was en dat was niet aan dovenmans oren gericht. Na een heerlijke steekpass van Teun was het wederom Finn die tekende voor de 2-0 voorsprong. Toch gaf de tegenstander niet op, uit een corner werd de stand teruggebracht tot 2-1. In minuut 50 leek de strijd beslist omdat weer Finn zijn derde van de middag scoorde. Toch was het nog effe billen knijpen omdat de tegenstander niet van opgeven wist en wederom de aansluitingstreffer binnen schoot. Na 4 eerder mislukte pogingen maakte een van de uitblinkers (Tian) aan alle onzekerheid een einde door te scoren na een aanval over 23 stations.

Complimenten voor het gehele team dat wekelijks stapjes maakt ,maar wel vooral op de trainingen scherp moet worden aangepakt. Net als V.V.V. Venlo vorige week, staan we op de teletekst pagina minimaal een week boven aan.

Aankomende zaterdag volgt er weer een nieuwe krachtmeting uit tegen combinatie club E.G.S. J013-1. Daarom wordt 100 procent inzet gevraagd op de training deze week. Trouwens nog effe vanmorgen bij het Kruidvat geweest om pilletjes te scoren voor een schorre keel.

Omdat er slechts 250 toeschouwers zijn toegestaan op het sportpark van E.G.S., raad ik onze harde kern aan om deze week te zorgen voor een plaatsbewijs om onze mannen te komen ondersteunen.

Tot dan.....