• ST Volharding/Sambeek JO13-2 vs Vitesse'08 JO13-1JM

  4 mrt 2023
 • Afgelopen vrijdag kreeg FC Den Bosch een ongekend pak slaag van hun tegenstander PEC Zwolle. Met een einduitslag van 13-0 werd er geen spaan heel gehouden van het team van trainer Jack de Gier. Ook bij ons stond er al na 6 minuten een tussenstand op het scorebord van 0-3, zodat ik ook hetzelfde gevoel in mijn buik kreeg als mijn collega.....

  Eerlijk is eerlijk. Onze sportieve tegenstander was op alle fronten de bovenliggende partij waar we met z'n allen maar weinig tegenover konden stellen. Jammer dat al voor de rust een paar spelers aangaven zwaar geblesseerd te zijn en niet meer in staat waren om verder te spelen, 2 uur later waren ze wonderbaarlijk genezen aan het ballen op veld 1!
  In de pauze was vooral onze keeper in de ogen van bepaalde spelers de zwakste schakel terwijl ze zelf nog geen pepernoot raakten!
  Na een 0-3 ruststand ging het na de theepauze toch wel iets beter, maar alleszeggend is dat de keeper van de tegenpartij in 60 minuten 1 doelpoging van ons moest verwerken.
  De schande van 0-13 bleef ons gelukkig bespaard en uiteindelijk stokte de teller bij 0-7
  Deze week toch weer proberen om de snuitjes de goeie kant op te sturen en aankomende zaterdag gaan we proberen om iets meer tegenstand te bieden in de uitwedstrijd tegen Oostrum JO13-1.