• ST Volharding/Sambeek JO13-2 - ST SSS'18/Holthees JO13-1JM

17 sep 2022
  • Nog excuses dat er vorige week geen verslagje op de site stond. Mijn type machine was defect.
    In een gelijkopgaande en prima gespeelde wedstrijd werd nipt met 3-1 verloren. Doelpuntenmaker van Guus van den Heuvel.
    Zaterdag was het onze andere Guus (van Kempen) die de hoofdrol voor zich opeiste door een wereld wedstrijd te spelen als keeper. ST SSS'18/Holthees JO13-JM dat de aftrap begon met 3 dispensatie spelers was vanaf de eerste minuut de bovenliggende partij. Na 30 minuten stond een 0-3 tussenstand op het scorebord.
    In de rust werd de jongens nog goede moed ingesproken, wat bij de een wel en bij de ander niet echt goed in de oren werd geknoopt. Jammer dat nu wel kans op kans werd gecreeerd, maar helaas was het geluk niet aan onze zijde.
    Omdat onze sportieve tegenstander nog 2 keer trefzeker was, stond het na het laatste fluitsignaal van de prima leidende scheids (Jaco) 0-5 op het score bord.
    Deze week is er dus weer werk aan de winkel voor de trainers om de jongens weer moed in te praten, wat nog een hele klus is. Jammer want er zijn ergere dingen dan verliezen