• ST Volharding/Sambeek JO13-2 - ST Constantia/Menos JO13-1

26 nov 2022
  • Ruststand 5-0
    Eindstand 9-1
    Na de forse nederlaag van vorige week stond er zaterdag
    een gretige en super gemotiveerde groep op het veld, die duidelijk uit was op revanche.
    Vanaf minuut een was duidelijk dat er maar een team aanspraak mocht maken op de overwinning. Met flitsend combinatie spel waar het Nederlands elftal nog een voorbeeld aan kan nemen, werd de tegenstander helemaal dol gespeeld
    Al in minuut zes was het onze beste man vandaag (Tim ) die een heerlijk genomen hoekschop van Ties Langen snoeihard in de kruising kopte.. Effe later was ook Guus v/d Heuvel er als de kippen bij om de 2-0 aan te tekenen.
    De 3 en 4-0 kwamen weer van de voet van Tim,die de smaak duidelijk te pakken had en ook na de pauze nog twee keer trefzeker was en dus een echte vijfklapper produceerde..
    Met een heerlijke boogbal scoorde ook Gijs Roox vlak voor de pauze en beloonde daar zijn prima gespeelde wedstrijd mee.
    Na de pauze liet ook Tygo zijn voeten het werk doen door te scoren met een pegel vanaf 23 meter..
    Mick pikte ook weer zijn doelpuntje mee en het slot akkoord was voor Constantia dat zorgde voor de 9-1 eindstand..
    Uiteraard verdient het gehele team een dikke pluim wat een prima solide indruk achter liet met geen enkele zwakke plek..
    Met voor de winterstop nog twee wedstrijden voor de boeg kan de groep dit niveau hopelijk nog effe vasthouden....