• ST Volharding/Sambeek JO13-2 - SJO Maasduinen JO13-1JM

12 nov 2022
  • Ook in de 2e thuiswedstrijd heeft Volharding zich van zijn beste kant laten zien. Door afwezigheid van 3 spelers hadden we maar precies 11 spelers over. Keeper Daan Ermers van de JO15-3 (dispensatie ) was vervanger van de geblesseerde Guus en deed dit op een uitstekende manier..
    Twee goed aan mekaar gewaagde teams legden een lekker fel maar sportief potje voetbal op de uitstekende grasmat van veld 3.
    De beide sluitposten hielden vooralsnog hun doel schoon maar in de 25e minuut was de keeper van de tegenpartij kansloos op een inzet van Mick Vervoort die de bal
    uit een afgeslagen aanval vol op de pantoffel nam en de bal stijf in de kruising zag verdwijnen.
    Ook na de pauze golfde het spel op en neer met kansen wederzijds. In de 22e minuut scoorde Ties Langen de 2-0 na prima voorbereidend werk van Gijs Roox. De wedstrijd leek beslist maar toch werd het nog effe spannend door een inzet van de spits van Maasduinen, 2-1 dus..
    Met nog een paar hachelijke momenten voor ons doel floot scheids Herman voor het eindsignaal en kunnen we weer 3 punten bij schrijven
    Volgende week kunnen we onze borst nat maken..
    De uitwedstrijd in en tegen Juliana Mill, de ongenaakbare koploper met 33 doelpunten voor en 0 tegen.
    Ook dan is de steun van onze supporters meer dan welkom..