• ST Volharding/Sambeek JO13-2 - Olympia'18 JO13-1JM

18 sep 2021
  • Vorige week werd de eerste wedstrijd (voor de meeste spelers de 1e keer op een groot veld) kansloos met 0-10 tegen Achates JO13-1 verloren en wankelde de stoel van de trainer.

Afgelopen zaterdag kwam Olympia'18 JO13-1JM op bezoek met ook veel eerstejaars spelers. Vanaf het eerste fluitsignaal was duidelijk dat er vandaag wel iets te halen viel.

De achterhoede met keeper Daan als geweldig sluitpost plus de verdedigers Tim, Lasse, Kees, Sem en Teun Evers gaven de aanvallers van de tegenpartij geen centimeter ruimte.
    Ons middenveld bestond uit Ties, Mick en Teun Vervoort, zij bouwden de een na andere prima aanval op.
    Voorin speelden Stef (die met een volley het mooiste doelpunt scoorde van de middag), verder Vigo (die zich al goed thuis voelt bij zijn nieuwe club en ook twee doelpunten voor zijn rekening nam, Tygo en Guus die als spits maar liefst 4x wist te scoren. De openingstreffer werd overigens door Mick gemaakt en Gijs was vandaag afwezig.

Na afloop kregen de jongens een ovationeel applaus van de supporters en een dikke pluim van de trainers.

Omdat ook Olympia onze keeper een keer wist te passeren stond de 8-1 op het scorebord..

Al met al een prima uitslag wat hoop geeft voor de toekomst..

Volgende week uit tegen SSS'18-JO13-1 en hopelijk kunnen we ook dan \"VLAMMEN\"

Tot dan....