• ST Volharding/Sambeek JO13-2 - Heijen JO13-1

  20 nov 2021
 • Ruststand 0-1
  Eindstand 1-1

  Met een flink uitgedunde selectie (Tim was ziek) moesten we vandaag, zaterdag 20 november revanche proberen te nemen voor de eerder in dit seizoen geleden nederlaag in en tegen onze leeftijdsgenoten uit Heijen.

  Meteen vanaf minuut 1 lieten onze mannen er geen gras overgroeien en werd de tegenstander meteen vast gezet op eigen helft. Er werd scherp en fanatiek verdedigd. De keren dat de technisch begaafde spits toch nog aan de aandacht ontsnapte dan was er altijd nog sluitpost Daan, die bijna foutloos zijn taken uitvoerde. Maar hij was machteloos op een pegel vanaf 20 meter, stijf in de kruising. 0-1 dus!

  Toch lieten de jongens de koppies niet hangen en bleven ze hopen op een beter resultaat. Uit een zeldzame counter van de tegenpartij, kropen we, eerlijk gezegd, nog wel door het oog van de naald. De bal caramboleerde via de binnenkant van de paal uit het doel.

  Vlak voor het laatste fluitsignaal kreeg Volharding toch loon naar werken. Het was Gijs die uit een scrimmage de bal oog in de touwenjoeg. Kort hierna floot onze prima leidsman Herman voor de laatste keer en werden de punten dus broederlijk verdeeld met het sportieve team uit Heijen.

  Volgende week spelen we weer thuis tegen Volkel JO13-1

  Jammer dat onze trouwe supporters niet aanwezig mochten zijn, ze werden op de hoogte gehouden door onze teammanager Ramon.

  De groeten en tot snel!!