• ST Volharding/Sambeek JO13-2 - DSV JO13-1 uitslag: 3-1

4 okt 2020
  • Vandaag zaterdag 3 oktober stond de 3e wedstrijd van het seizoen op het progamma thuis tegen onze leeftijdsgenoten ui Sint Anthonis.

In een ambiance zonder steun van ons trouwe supporters legioen waren de eerste 5 minuten voor de tegenpartij . Daarna spatte de spelvreugde en de wil om elkaar te helpen er vanaf. En werd er soms oogstrelend voetbal op de kunstgrasmat gelegd.

In balbezit loopt het al steeds voortvarender, maar als de tegenpartij de bal heeft zijn de spelers nog weleens zoekende.. Weer was het onze snelle vleugelspits Felix die de ban brak en zorgde voor de 1-0 voorsprong na een voorbeeldige aanval over meerdere schijven. Na enkele plaagstootjes van DSV was het de beurt aan Finn die een geweldige pass van de vlekkeloos spelende Thijs doeltreffend afrondde. Russtand 2-0

Net als vorige week werd al bijna de polonaise ingezet, maar daar stak de technische staf toch effe een stokje voor.

8 minuten na de pauze leek een ogenschijnlijk ongevaarlijk schot van DSV langs het doel te gaan, maar even later bleef de als de aan de grond genagelde Siem verbouwereerd achter en was de aansluitingstreffer een feit. Siem keepte verder een foutloze wedstrijd. De mouwtjes werden weer opgestroopt en na een van de talrijk vakkundig opgezette aanvallen was het Tian, die een heerlijke steekpass van Koen verzilverde en zo zorgde voor de dik verdiende 3-1 eindstand.

Complimenten trouwens voor het gehele team dat wekelijks stapjes vooruit blijft maken en nu is het de taak aan de trainers om de boys scherp te blijven houden.

Volgend match spelen we uit tegen Bavos (Bakel)

Wel jammer dat er dan enkele spelers afwezig zijn ,maar dat probleem lossen we deze week wel op.
    Ook nog een bedankje voor Ton die de betrokken ouders op de hoogte hield van de tussenstand via Whatsapp

En nu natuurlijk maar hopen dat de competitie niet opnieuw word stilgeleg.

Tot de volgende keer maar weer...😊😊😊😊😊