• ST VIOS'38/Toxandria JO13-1 - ST Volharding/Sambeek JO13-2

  4 dec 2022
 • Zwaar bevochten 2-1 overwinning tegen een taaie maar wel sportieve tegenstander.
  Het is dan wel bijna Sinterklaas ,maar dat we de 3 punten zo maar cadeau kregen,daar wilde Viox/Tox niet echt aan mee werken.
  Toch kwamen we al in minuut 5 op voorsprong door een geweldige inzet van de laatste weken opgebloeide Stef Geurts. Helaas was het 4 minuten later alweer gelijk. Onze sluitpost Guus kon een terugspeelbal net niet voldoende verwerken en de watervlugge linksbuiten scoorde alla Zyech vanaf 41 meter de verdiende gelijkmaker.
  In minuut 24 kwamen we toch weer op voorsprong vanuit een van de geweldig genomen corners van Ties Langen. Wie het laatste tikje gaf was niet helemaal duidelijk maar de VAR keurde het doelpunt na lang beraad wel toe.
  In de pauze werd er energie getankt en ondanks de frisse weersomstandigheden
  werden ook de mouwen nog eens flink opgestroopt.
  In een bloedstollende 2e helft ging het spel op en neer met ook kansen over en weer.
  6 minuten in blessure tijd floot de prima neutraal fluitende scheids voor het einde en was de ontlading groot bij spelers en trouwe supporters.
  De M.E. hoefde niet in actie te komen omdat onze harde kern niet uit was op
  relletjes! Met nog een thuiswedstrijd voor de boeg, aankomende week tegen JVC Cuijk, staan we nog steeds op een geweldige 2e plek op de ranglijst en willen we natuurlijk ook het 2e blok goed afsluiten.
  Hopelijk ook weer met hulp van onze trouwe supporters.