• ST SSS'18/V.V. Holthees-Smakt JO13-1JM vs ST Volharding/Sambeek JO13-2

  25 sep 2021
 • In een voor het talrijk opgekomen publiek begon de wedstrijd iets later omdat verschillende supporters nog in de file stonden vanaf de snelweg...
  In een zeer vermakelijke wedstrijd kregen de toeschouwers waar voor hun geld en werden de 3 punten uiteindelijk wel mee naar huis genomen iets wat het eerste mannenteam van Volharding al 4 jaar niet is gelukt!!! Door aanwezigheid van een BOA was ook het gooien met plastic bierglazen uit den boze en gedroeg ook de harde kern van Volharding zich voorbeeldig.

  Na kansen over en weer kwam Volharding ietsje gelukkig op een 0-1 voorsprong omdat de keeper een afstandschot van ???? door zijn benen liet glippen. Dit cadeautje werd dankbaar aanvaard en vlak voor de pauze was het wederom Guus die al z'n 5e doelpunt scoorde in 2 wedstrijden na uitstekend voorbereidend werk van kilometervreter Gijs. Gelukkig hadden we weer 14 spelers tot onze beschikking , want door verschillende kleine blessures moest ook onze trainer flink doorwisselen. Iets wat in tegenstelling tot zijn collega in Eindhoven wel goed uitpakte!!!!

  Toch werd het nog effe spannend omdat de thuisclub door een afstandsschot terug kwam tot 1-2. Het schot was zelfs onze sluitpost Daan te machtig. Eerlijk gezegd kropen we in het vervolg van de wedstrijd ook een paar keer door het oog van de naald, maar onze verdedigers wisten prima overeind te blijven, door 100% te blijven gaan tot en met de laatste minuut.

  Na het laatste fluitsignaal van de prima leidende scheids was de ontlading dan ook groot bij spelers en supporters en bleef het tot in de kleine uurtjes onrustig in de kantine van Volharding..

  Effe bijkomen en dan ook deze week weer volle bak op de training en toeleven naar de thuiswedstrijd van volgende week tegen Maasduinen Jo13-1.

  Tot dan...